Record de puncte marcate în acest sezon!!!

0
Posted November 1, 2013 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

atac

Farul Constanţa – CSM Oradea 53-95 (10-21, 10-25, 14-22, 19-27)

Lucian Popa

Vineri după-amiaza secţia de baschet masculin a CSM Oradea a disputat un nou meci în cadrul Ligii Naţionale de baschet masculin. De astă dată orădenii au întâlnit la Bucureşti pe Farul Constanţa datorită faptului că vor juca începând de marţi în cadrul Cupelor Europene.
Fără nici o emoţie gruparea din municipiul de pe Crişul Repede s-a impus meritat cu scorul de 95-53 (21-10, 25-10, 22-14, 27-19).
Comagic, Popescu, Nicoară, Subotic, Ţibîrnă au fost primul cinci al orădenilor. Nicoară a punctat primul pentru ca Dani Popescu să marcheze de la trei puncte.
Replica marinarilor a venit prin Deaconescu, dar Nicoară continuă să marcheze constant ajungând după ceva mai mult de şase minute la cota 10 având totodată nu mai puţin de şapte recuperări. Ţibîrnă punctează şi el iar după primele zece minute Oradea are un avantaj liniştitor 21-10.
În sfertul al doilea apar mult mai experimentaţii Franklin, Denison sau Dillon, alături de Paşca care îşi trece numele pe lista marcatorilor. Avansul bihorenilor începe să fie din ce în ce mai consistent, Dillon ducând scorul la 29-11. Acesta din urmă îşi face treaba şi de la libere, în timp ce Denison ratează ambele aruncări. Aşadar la pauză Oradea are un avans de 26 de puncte, după ce Dillon şi Franklin au punctat din nou, scor 46-20.
Partea a doua începe în aceeaşi notă de dominare a orădenilor care reuşesc să puncteze prin Comagic, Ţibîrnă sau Dani Popescu. După 25 de minute de joc formaţia lui Cristian Achim marcaseră deja peste 60 de puncte. Jocul scade în intensitate, constănţenii sunt mult mai dornici de a reveni în joc, dar valoare superioară a adversarului nu-i permite acest lucru. Comagic punctează din nou de trei puncte, iar înainte de ultimul sfert scorul ere dublu: 34-68.
Hora si Pop sunt menţinuţi în teren şi în ultimul sfert, dar Comagic (14 puncte) şi Denison sunt foarte greu de oprit sub panoul advers. Meciul se încheie sub dominarea lui Hora & co. care au câştigat lejer, fără a forţa şi fără a apela la serviciile prelungite ale celor mai buni jucători.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)