Să ne aducem aminte de jucători importanţi

0
Posted November 10, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

fc bihor

Lucian Popa

De ceva timp a început să postez tot felul de echipe ale lui FC Bihor din diferite perioade de timp. Unii erau mai buni, alţii mai puţin buni ca să nu jignesc. Dar când e vorba de FC Bihor rămân deocamdată amintirile.
Nici eu nu sunt prea în vârstă ca să ştiu cum stăteau treburile în epoca de aur. Dar am auzit de jucători importanţi care din liga a II-a erau la lotul naţional.
Am decis să mai pun o poză cu FC Bihor 1982-1983 cu menţiunea că am luat-o de pe un site. Că o fi bună, că persoanele mai în vârstă o văd sau nu, acum rămâne la latitudinea fiecăruia. Dar e bine să ştim fiecare dintre bihoreni istoria sau câteva numai dintre fostele glorii din urmă cu 30 de ani.
Rândul de sus, de la stânga: Marcel Pușcaș, Attila Kun II, Constantin Bigan, Alexandru Kiss, Arpad Bucico, Mircea Fodor
Rândul din mijloc: dr. Gheorghe Bonyhai (medic), prof. Iosif Buda (președintele clubului), Gheorghe Staicu (antrenor principal), Nicolae Mureșan, Ioan Zare, Ioan Bojtor, Mircea Albu, Alexandru Balaș, Ludovic Rozsa, Leonida Nedelcu, Florin Hîrcă (președinte de onoare al clubului), Alexandru Muta (secund), Gheorghe Hanga (maseur)
Rândul de jos: Eugen Dubovan, Cornel Lupău, Cornel Georgescu, Petre Grosu, Andrei Biszok, Ion Nițu, Vasile Roatiș


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)