Speră la primul succes în faţa propriilor suporteri

0
Posted November 28, 2013 by Lucian Popa in Volei
Ciao restaurant - pizzerie

003

Lucian Popa

În cadrul rundei cu numărul cinci din Divizia A2 de volei feminin, echipa CS Universitatea Oradea va juca sâmbătă pe propriul teren cu cele de la CS Banatul Caransebeș.
Va fi o dispută între două echipe de aproximativ același nivel orice detaliu putând face diferența şi putând înclina balanţa echipei învingătoare.
Elevele lui Paul Szabo antrenorul local, vin după un success concludent la Baia Mare scor 3-0 și în mod normal cu un moral bun și o abordare pozitivă pot să spere la un nou succes. Dar nici oaspetele nu sunt o echipă de neglihat ele au produs deja o surpriză. Va fi un meci special pentru surorile Fica, Iuliana evoluând pentru Oradea în timp ce sora ei Maria este legitimaă la CS Banatul.
Întâlnirea va debuta la ora 13,00 în sala de jocuri sportive a Universităţii din Oradea.
Echipa CSU Oradea este alcătuită din jucătoarele: Fica Iuliana (capitan), Indrei Andreea, Domnita Madalina, Haidu Roxana, Ungur Camelia, Chende Bianca, Ujfalvi Andreea – studente la Facultatea de Geografie, Turism si Sport, programele Educatie Fizica si Sportiva si Kinetoterapie, Boit Andreea – Facultatea de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei, Stefan Cristina – eleva Liceul Onisifor Ghibu, (libero), Cartis Simina – Liceul Emanuil Gojdu, Ienciu Denisa si Varga Eliza – Liceul Greco-Catolic


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)