Ultima reprezentaţie a sezonului de iarnă!!!

0
Posted November 28, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

003

Lucian Popa
Sâmbătă în jurul prânzului, formaţia de fotbal FC Bihor Oradea va intra oficial în vacanţa de iarnă. Asta după ce Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis să amâne celelalte două jocuri care ar mai fi trebuit să se joace în această iarnă.
În cadrul etapei a XIV-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, sâmbătă dimineaţa FC Bihor va juca în deplasare la Piteşti în compania formaţiei CS Mioveni. Ambele echipe sunt într-o situaţie dramatică, şi cu siguranţă că vor juca în play-aut, iar acest meci are o importanţă vitală.
În tur la Oradea scorul a fost egal 1-1 iar acum datele probleme sunt altele. Va conta foarte mult rezultatul de sâmbătă poate chiar pentru stabilirea unei formaţii care va retrograda.
Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă pentru a nu fi ameninţaţi tot mai serios cu retrogradarea iar o victorie le-ar aduce o poziţionare cât mai favorabilă în play-aut.
„E o deplasare lungă. Sper să obținem maxim din acest joc cu Mioveni”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiț. Tehnicianul orădean nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea disputei.
Plecarea echipei bihorene spre Pitești a avut loc joi, după antrenament. În drum spre Pitești, formația orădeană se va opri la Sibiu, unde vineri va efectua un antrenament.
De partea cealaltă gazdele sunt hotărâte să tranşeze disputa în favoarea lor şi să câştige cele trei puncte extrem de importante.
În clasament, FC Bihor ocupă locul X, cu 13 puncte, în timp ce CS Mioveni se situează pe poziția a IX-a, cu 14 de puncte.
Celelalte jocuri ale rundei se vor desfăşura după programul: FC UTA Arad – CSM Râmnicu Vâlcea, ACF Gloria 1922 Bistriţa – FC Olt Slatina, Metalul Resita – CSU Craiova SA, ASA Targu Mures – CS Olimpia Satu Mare, FCU Craiova – Minerul Motru.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)