Victorie fără emoţii pentru handbaliştii locali

0
Posted November 12, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

hand

Lucian Popa

În cadrul etapei a VII-a a Diviziai A de handbal masculin, Seria vest CSM Oradea a primit luni după-amiaza vizita celor de la CSŞ Sighişoara. Aşa cum era de aşteptat gazdele au reputat un succes fără probleme cu scorul de 37-20 în faţa unei echipe oaspete care nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon.
Sebastian Tudor tehnicianul orădean a rulat întregul lot de jucători, insistând mai mult pe cei care au evoluat mai puţin în partidele precedente, “roş-albaştrii”.
A fost o partidă fără istoric, cu un joc dominat de la început şi până la sfârşit de orădeni.
Principalul marcator al CSM-ului în această confruntare a fost Valentin Iştoc, cu 8 goluri, urmat de Alexandru Farcaş şi Georgică Cântec, cu câte 6. Au mai marcat: Răzvan Farcaş 5 goluri, Banciu 4, Amihăesei 3, Radu Răzvan 2, Şerban Matei, Nemenco şi Macovei câte un gol. În poartă au apărat toţi cei trei goalkeeperi, Gale, Bistrean şi Ţirban. De la oaspeţi, Adrian Pop şi Karoly Lvente au marcat câte 6 goluri. Deşi echipa se numeşte CSM Oradea vineri gruparea locală va juca cu Universitatea Craiova însă la Marghita. Asta pentru că Arena “Antonio Alexe” este ocupată cu altă disciplină sportivă iar decizia a venit în urma bunelor relaţii cu cei din municipiul bihorean.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)