Echipa de baschet CSM Oradea a început pregătirile pentru partea a doua a sezonului

0
Posted December 28, 2013 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

csm

csmoradea.ro

CSM Oradea s-a reunit în cursul serii de vineri (27.12) și a demarat programul de pregătire pentru a doua parte a sezonului competițional 2013/14. Trupa roș-albastră a avut o pauză de șase zile.
Arena Antonio Alexe din Oradea a găzduit prima ședință de antrenament, una condusă în întregime de către specialistul în pregătire fizică specifică, Igor Ranisavljev. Acesta a coordonat un antrenament cu durata de aproximativ 90 minute, la care au luat parte toți cei 13 jucători aflați sub contract cu CSM-ul.
La ședința de pregătire a participat și antrenorul principal Cristian Achim, care s-a consultat preț de aproximativ 15 minute cu preparatorul fizic, înaintea începerii antrenamentului, cei doi venind împreună la sală, după ce au discutat detaliile programului de pregătire. De asemenea, a fost prezent și Cristian Dan, fizioterapeutul echipei roș-albastre.
Tehnicianul roș-albaștrilor a declarat următoarele:
“Este o perioadă importantă, în care este foarte greu să găsești un echilibru între o încărcare de natură fizică, absolut necesară de altfel, respectiv continuarea pregătirii specifice, adică a lucrului cu mingea dar și de natură tactică. Din păcate avem prea puțin timp la dispoziție pentru un ciclu complet de pregătire fizică. În total vom avea zece zile de pregătire în care vom combina munca de încărcare cu cea specifică.”
În cursul zilelor de sâmbătă, duminică și luni se vor desfășura alte cinci ședințe de pregătire, după care jucătorii vor primi două zile libere: 31 decembrie și 1 ianuarie. Revenirea se va face pe 2 ianuarie, când este programat primul antrenament din anul 2014.
Într-o altă ordine de idei partida restanţă cu BC Mureşul Târgu Mureş a fost deja reprogramată de Federaţia Română de Baschet la mijlocul lunii februarie. În condiţiile în care Oradea va câştiga va ajunge automat pe prima poziţie a clasamentului.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)