Echipele bihorene aşteptate la Cupa de iarnă

0
Posted December 4, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

001

Lucian Popa
În perioada 14-15 decembrie, Baza Sportivă “Tineretului” din Oradea va găzdui o nouă ediţie a Cupei de Iarnă la fotbal pe teren redus. Întrecerae etse organizată de a Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor în colaborare cu Baza Sportpv, exclusiv pentru echipele afiliate. Astfel vor fi acceptate una sau chiar două echipe a unui club afiliat la AJF în Liga a IV-a sau a V-a Bihor.
Deocamdată s-au îsncris cinci echipe dar se mai pot înscrie până în data de 13 decembri inclusiv pentru a face mişcare înainte de Sărbătorile de iarnă.
Fiecare echipă va juca minimum trei meciuri în grupe iar dacă se va califica n faza următoare va mai juca eliminatoriu. Un meci se va juca pe durata a 2×25 minute, iar dacă condiţiile meteo nu va permite să se joace în aer liber, atunci se va juca pe cele două terenuri acoperite.
Aşadar competiţia dotată cu Cupa de iarnă revine din nou în actualitate după o pauză de mai mulţi ani în care nu s-a disputat din considerente financiare. Informaţii suplimentare şi înscrieri la sediul AJF Bihor sau la telefon 0259 414 866.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)