FC Bihor şi-a stabilit programul de pregătire!!!

0
Posted December 22, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

faza 1 b

Lucian Popa
În această perioadă de pauză competiţională majoritatea oamenilor implicaţi în activitatea sportivă se gândesc la Sărbătorile de Iarnă. După ce au adus un antrenor nou în persoana lui Alexandru Pelici, FC Bihor echipă participantă în Liga a II-a, Seria a II-a la fotbal şi-a stabilit programul de pregătire.
Astfel, reunirea lotului va avea loc pe data de 14 ianuarie ora 10,30 la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”. Peste doar câteva zile orădenii vor efectua vizita medicală şi reacomodarea la efort pe plan local. În data de 21 ianuarie roş-albaştrii se vor muta în Băile 1 Mai unde vor efectua un cantonament pentru o perioadă de zece zile.
Aici sunt prevăzute două antrenamente pe zi, dar şi programate două jocuri amicale cu adversari din judeţul Bihor. La începutul lunii februarie fotbaliştii bihoreni vor reveni la baza proprie unde se vor pregăti în vederea unei evoluţii cât mai bune în retur. Deja au fost contactate mai multe echipe pentru unele jocuri amicale cel mai probabil pe teren sintetic la Salonta şi în Ungaria cu Poli Timişoara, FC Botoşani sau CSM Râmnicu Vâlcea. Campionatul este prevăzut să se reia pe data de 3 martie.
Referitor la mai multe amânuntă Şerban Morcan, preşedintele celor de la FC Bihor Oradea ne-a declarat: „Am stabilit în mare parte programul de pregătire şi sperăm la evoluţii cât mai bune în retur. Am fi dorit să mai aducem un atacant dar nu era liber de contract şi am renunţat. Probabil vor mai veni unul sau cel mult doi jucători, şi vor pleca tot atâţia. Rămâne de văzut. În mare parte ne vom păstra lotul de anul trecut”.
FC Bihor a încheiat prima parte a sezonului pe locul al zecelea cu doar 13 puncte în 14 jocuri disputate. În mod normal gruparea din Iosif Vulcan va juca în play-aut cu şanse mari de a evita retrogradarea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)