Fetele din Valea lui Mihai au câştigat Cupa 1 Decembrie

0
Posted December 1, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

Lucian Popa

Conform obiceiului ultimilor ani, Asociaţia Judeţeană de Handbal (preşedinte, Pavel Mercea) a ţinut să cinstească Ziua Naţională a României printr-un turneu juvenil, desfăşurat vineri, 29 noiembrie, la sala de sport a Şcolii Gimnaziale Dacia din Oradea.
Faţă de anii precedenţi, participarea a fost mai numeroasă, cele şase echipe participante fiind repartizate în două grupe, iar după dispute în sistem fiecare cu fiecare s-au stabilit jocurile din cele două finale şi duelul pentru locul 5.
Grupa A a fost câştigată de Liceul Teoretic Onisifor Ghibu (profesor Ladányi Andrea) care a devansat Şcoala din Sânmartin (prof. Viorel Potre) şi Şcoala Nicoale Bălceascu (prof. Szabó Gergö). În Grupa B ierarhia a fost următoarea: 1. Şcoala Zelk Zoltán Valea lui Mihai (prof. Eugen Leu), 2. Şcoala gimnazială nr. 16 Oradea (prof. Cristian Bugle), 3. Şcoala Dacia Oradea (prof. Alexandra Zamfir).
În disputele pentru stabilirea clasamentului final s-au consemnat rezultatele:
Finala: Şcoala Zelk Zoltán Valea lui Mihai – LT Onisifor Ghibu 12-6 (5-4)
Finala mică: Şcoala Sânmartin – Şcoala gimnazială nr 16 Oradea 11-7
Locul 5-6: Şcoala Nicolae Bălcescu – Şcoala Dacia 11-3.
Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Pavel Mercea, preşedintele AJH, care le-a mulţumit copiilor prezenţi la turneu, dar şi profesorilor de sport ori antrenorilor care prin munca lor contribuie la popularizarea sportului cu mingea mică şi descoperirea de noi talante. „Ne bucurăm că am putut sărbători ziua de 1 Decembrie, prin sport şi v-am putut oferi câteva cadouri simbolice, prin care sperăm să vă stimulăm să faceţi sport şi mişcare în continuare” – a precizat Pavel Mercea, care a ţinut să mulţumească în special directorului Şcolii Dacia, Florian Hava, pentru găzduirea turneului.
Participanţii au primit câte o diplomă pe echipă şi medalii pentru fiecare jucător, iar formaţiile clasate pe podium au fost recompensate şi cu câte un frumos trofeu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)