Larisa Florian performera lui 2013 în Bihor

0
Posted December 12, 2013 by Lucian Popa in Sporturi de contact

foto

Lucian Popa

Liceul cu Program Sportiv “Bihorul” din Oradea este prima instituţie sportivă din Bihor care îşi premiază cei mai buni zece sportivi în 2013. Aşa cum era de aşteptat judoka Larisa Florian este fără doar şi poate cea mai bună sportivă în anul 2013 cu menţiunea că ea va fi prezentă pe prima poziţie a podiumului şi în clasamentul final al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor.
Sportiva locală pregătită de antrenorii Aurelian Fleisz şi Alexandru Goncearenco (foto) este legitimată la CSM – Liberty Oradea, fiind totodată încadrată la şcoală la LPS “Bihorul” Oradea. Performanţele Larisei Florian în 2013 au fost unele de excepţie şi anume campioană europeană de tineret la Samokov (cu patru ani mai tânără decât celelalte concurente!!!), locul trei la Campionatele Mondiale de juniori Under 21 la Ljubiana, tot locul trei la Campionatele Europene de juniori Under 21 Sarajevo, şi locul al treilea la un Grand Prix de seniori la Jeju (Corea de Sud).
Pentru Larisa Florian urmează un an 2014 în care se va axa doar pe două întreceri importante, Campionatele Mondiale şi Europene de tineret.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)