Mircea Muntean secrearul general al FR Taekwon-do la Oradea

0
Posted December 3, 2013 by Lucian Popa in Sporturi de contact

karate

Lucian Popa
În week-end-ul recent încheiat, secretarul general al Federației Române de Taekwon-do ITF, Mircea Muntean (6 DAN), la invitația Romeo Tulkos (președinte C.S. King Do-Lions Oradea) a susținut un stagiu județean pentru ridicarea și perfecționarea nivelului tehnic al sportivilor orădeni. Însă tot la invitația Tulkos a fost prezent și Clubul Sportiv Martial Arts Dojo din Baia Mare.
Timp de două zile sportivii orădeni și-au perfecționat tehnicile, atât în exercițiile de formă cât și în tehnicile de luptă. Pe lângă pregătirea tehnică , a avut loc și un stagiu de arbitraj, dl. Mircea Muntean fiind director de arbitraj în cadrul federației.
Sportivii participanți, au reprezentat cluburile King Do-Lions Oradea (preș. Tulkos Romeo), Martial Arts Dojo Baia Mare (preș. Liviu Rugășan), Taekyon (preș.Sas Alexandru) și Clubul Sportiv Wolf Oradea (preș. Harascsak Gyula).
Următorul stagiu la care orădenii vor fi prezenți , va fi stagiul național pentru antrenori , instructori și sportivi, desfășurându-se în Timișoara , în perioada 17-19 sau 24-26 ianuarie 2014. La acest stagiu mai mulți sportivi orădeni vor susține examenul de avansare pentru 1, 2 respectiv 3 DAN.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)