Mobilizare generala in perspectiva organizarii Campionatului European din 2020!

0
Posted December 19, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

euro2020

Horatiu Sima

Reprezentantii Comitetului interministerial pentru coordonarea Planului anual de lucru al Guvernului s-au angajat oficial in sustinerea candidaturii Romaniei la organizarea Turneului Final al Campionatului European de Fotbal 2020. Premierul Victor Ponta, s-a intalnit, joi cu membri organismului si a dat asigurari ca va lua toate masurile necesare pentru intocmirea conditiilor de obtinere a drepturilor de organizare, precum si desfasurarea efectiva la Bucuresti a unor meciuri din cadrul Euro 2020.
La intalnirea organizata de Victor Ponta impreuna cu presedintele Comitetului, Gabriel Oprea, au participat Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor Publice, Nicolae Banicioiu, ministrul Tineretului si Sportului si vicepresedinte al Comitetului, Remus Pricopie, ministrul Educatiei, Dan Sova, ministru delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, Maria Grapini, ministru delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Sorin Oprescu, primarul general al Municipiului Bucuresti, Gheorghe Hagi, Ilie Nastase, Ion Tiriac, Gino Iorgulescu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Anghel Iordanescu, director tehnic al Federatiei Romane de Fotbal.
Romania s-a inscris oficial in cursa pentru organizarea a unuia dintre cele 12 pachete care ofera 3 meciuri in grupele EURO 2020. Anutul a fost facut, joi, de presedintele FRF, Mircea Sandu, in cadrul unei conferinte de presa.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)