Ultima victorie stagională pe propriul teren

0
Posted December 8, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

csm

Lucian Popa
CSM Oradea – CSM Satu Mare 40-32 (20-10)

Arena „Antonio Alexe” din Oradea a găzduit vineri după-amiaza jocul din cadrul etapei a X-a a Diviziei A de handbal masculin. În cadrul seriei B CSM Oradea a primit vizita celor de la CSM Satu Mare. Aşa cum era de aşteptat orădenii au obţinu un succes fără probleme cu scorul de 40-32 (20-10). A fost un joc fără istoric dominat de la un capăt la celălalt de către organizatorii care în partea a doua au folosit jucătorii de rezervă şi care au ratat mai multe aruncări de la şapte metri.
În prima parte Sebastian Tudor a folosit în general prima garnitură cu menţiunea că a mai introdus pe parcurs o serie de jucători care au evoluat mai puţin. La pauză exista deja o diferenţă dublă de goluri. În partea a doua gazdele au „redus turaţia motoarelor” ceea ce a făcut ca echipa vizitatoare să prindă curaj şi să joace mult mai ofensiv. Pe fondul unei relaxări pe undeva normale, bihorenii nu au mai forţat deloc iar finalul a fost de-a dreptul comic. Pe parchet au apărut toţi jucătorii de rezervă din loturile celor două formaţii iar partida semăna mai mult a un meci de juniori şi nicidecum a unui meci în care joacă liderul. Bine că acest aspect nu a durat mult că deja devenea stânjenitor.
Marţi în cadrul etapei a XI-a, ultima a turului CSM Oradea va juca în deplasare la Sibiu în faţa celor de la HC din localitate.
CSM Oradea: Bistran, Gale, Ţirban – portari, Amihăesei 7 goluri, Macovei 2, Alexandru Farcaş 6, Cîntec 8, Nemenco 5, Răzvan Farcaş 2, Banciu 1, Babici 3, Matei 1, Radu 1, Drăgan 1, Silaghi 1 – jucători de câmp. Antrenor: Sebastian Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)