A douăsprezecea victorie consecutivă

0
Posted January 26, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

handbal bun 1

LUCIAN POPA

În cadrul rundei a XII-a a Divizionara A de handbal masculin, CSM Oradea a reuşit o victorie fără probleme la Baia Mare în faţa celor de la ACS Academia de Handbal. Orădenii s-au impus categoric, scor 32-24 (16-9), după o partidă pe care au dominat-o pe tot timpul de joc.
Antrenorul Sebastian Tudor a folosit totţi jucătorii de pe foaia oficială cu excepţia lui Silvian Amihăesi, care a suferit o întindere la muşchii inghinali şi nu a fost folosit pentru a nu i se agrava accidentarea.
„Am obţinut un succes facil, în faţa unei echipe tinere, neexperimentate. Ne pregătim pentru meciul cu Voinţa Sebeş, în care întâlnim echipa de pe locul secund. Aşteptăm suporterii la meci”, ne-a declarat antrenorul CSM Oradea, Sebastian Tudor. Pentru CSM Oradae au jucat: Gale, Bistrean – portari; Cântec 1, Matei, Radu 2, Macovei 2, R. Farcaş 4, Al. Farcaş 7, Avram 1, Babici 3, Banciu 3, Iştoc 6, Nemenco 3.
Etapa viitoare, joi de la ora 14,00 în Arena “Antonio Alexe” CSM Oradea va primi replica celor de la Voinţa Savin Due Sebeş, clasată pe locul doi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)