CSM Oradea cu şanse infirme la Kragujevac

0
Posted January 9, 2014 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

polo bun

LUCIAN POPA
Deși inițial primul meci oficial în 2014 pentru secția de polo pe apă a CSM Oradea trebuia să aibă loc în data de 8 ianuarie în cele din urmă, orădenii vor debuta în aceste an calendaristic sâmbătă 11 ianuarie. În cadrul etapei a IV-a a Ligii Campionilor, gruparea locală va juca de la ora 16,45 în direct la DigiSport în compania celor de la Radnicki Kon Tiki Kragujevac (Serbia).
Gazdele sunt una dintre cele mai bune echipe la ora actuală din lume şi în mod normal bihorenii nu pot emite mari pretenţii în condiţiile în care la primul turneu tot la Kragujevac au pierdut şi atunci în faţa sârbilor cu scorul de 5-12. De astă datele problemei stau în mare parte la fel iar orădenii pornesc clar cu şansa a doua doar o minune ar face ca ei să părăsească bazinul neînvinşi.
Elevii lui Dorin Costraş vor face deplasarea la Belgrad încă de vineri unde vor susţine un antrenament comun cu cei de la Partizan pentru ca sâmbătă să joace la Kragujevac şi să revină acasă imediat după finalul partidei.
“Mergem să facem un meci bun şi cât se poate să avem o prestaţie foarte exactă. Ne va fi foarte dificil să ne impunem jocul în faţa unei forţe a Europei. Important este că luăm contact cu polo-ul sârb ceea ce este un câştig pentru noi” declara Dorin Costraş.
În celelalte două partide din cadrul acestei rundei s-au înregistrat rezultatele: Wasserfreunde Spandau Berlin (GER) – AN Brescia (ITA) 10-12 (4-1, 2-2, 3-6, 1-1), Galatasaray Istanbul (TUR) – Partizan Raiffeisen Belgrad (SRB) 7-10 (1-1, 2-4, 3-5, 1-0).
Din păcate după primele trei etape CSM Oradea nu a acumulat nici măcar un punct, primul loc în acestă grupă fiind ocupat de AN Brescia cu maximum de puncte 12, iar pe locl secund aflându-se Radnicki Kon Tiki Kragujevac cu 9 puncte şi cu un meci mai puţin disputat.
Într-o altă ordine de idei la finele acestei săptămâni, mai précis sâmbătă şi duminică Bazinul “Crişul” din Oradea va găzdui al treilea turneu al grupei valorice 5-8.
Inaintea turneului, gazdele conduc grupa cu 27 de puncte, formatia oradeana fiind urmata de Amefa cu 24 de puncte, Rapid cu 18 puncte si Poli Cluj cu 3p. Formațiile de pe locurile 5-6 vor disputa meciuri de calificare cu echipele clasate pe locurile 3-4 din cealalta grupa valorica. Turneul play-off va cuprinde semifinalele, finala mică şi finala mare.
Iata programul:
Sambata, 25 ianuarie
ora 09.00 Amefa Arad – Poli Cluj
ora 10.30 Crisul Lancetti – Rapid
ora 16.00 Poli Cluj – Crisul Lancetti
ora 17.30 Rapid – Amefa
Duminica, 26 ianuarie
ora 09.00 Rapid – Poli Cluj
ora 10.30 Crisul Lancetti -Amefa Arad


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)