EXCLUSIV: Lung, Achimescu şi Lele la Banatul Caransebeş

0
Posted January 16, 2014 by Lucian Popa in Volei

emil

LUCIAN POPA

Trei dintre componenţii de bază ai echipei de volei masculin a LPS “Bihorul” Oradea participantă în divizia A2, Seria vest s-au despărţit de câteva zile de echipa locală. Este vorba de căpitanul Emil Lung (foto), ridicătorul Andrei Achimescu şi Cătălin Lele. Toţi trei au acceptat oferta (prin intermediul antrenorului Rodian Achimescu) celor de la CSVC Banatul Caransebeş. Bihorenii au reuşit în urmă cu doi ani promovarea în Divizia A1, dar datorită lipsei susţinerii financiare nu s-au putut înscrie în acest eşalon. Aşa cum era normal, Federaţia Română de Volei i-a penalizat pe bihoreni, ei neavând drept de promovare pentru următoarele două sezoane. Lucru făcut public la momentul respective.
Echipa şi-a continuat activitatea cu susţinerea totală a conducerii LPS “Bihorul” Oradea iar rezultatele au fost pozitive. Începând de luni tripleta bihorenă face parte din lotul bănăţenilor, ei semnând un contract de împrumut deocamdata până la data de 1 iunie 2014. În condiţiile în care echipa din Caransebeş va promova cei trei au promise prime cu trei zerouri în euro, ceea ce a fi sumă frumosă pentru oricare dintre ei.
Dar în acelaşi timp plecarea lui Lung, Achimescu şi Lele este o pierdere pentru LPS “Bihorul” echipă care de ani de zile nu a găsit susţinere financiară. Rămâne de văzut dacă cei trei vor reuşi să ajungă în primul eşalon valoric al ţării cu echipa din Banat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)