FC Bihor şi-a fixat deja nouă jocuri amicale

0
Posted January 8, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

FC_Bihor_Bihor_Oradea_Logo

LUCIAN POPA

Deşi încă nu s-a reunit formaţia de fotbal FC Bihor, singura reprezentantă în Liga a II-a din Bihor şi-a fixat deja o sumedenie de jocuri amicale. Cu o nouă conducere tehnică şi anume Alexandru Pelici antrenor principal, Călin Cheregi şi Roberto Ivan antrenori secunzi, roş-albaştri se vor reuni pe data de 14 ianuarie ora 10,00 la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea.
Astfel primul meci amical va avea loc pe data de 26 ianuarie cel mai probabil la Salonta cu FC Botoşani (Liga I). Pe data de 28 ianuarie la Baza Sportivă „Tineretului” din Oradea vor juca cu FC Hidişeul de Sus iar pe data de 31 ianuarie la Sântandrei cu CSC (ambele Liga a IV-a Bihor), din localitate.
Următorul joc va avea loc pe data de 5 februarie cu Naţional Sebiş iar doar la trei zile distanţă cu CS Ineu (ambele din Liga a III). Un amical interesant îl vor juca în data de 11 februarie la Gyula cu CSM Râmnicu Vâlcea (Liga a II), pentru ca cel mai important joc să aibă loc în data de 15 februarie, ora 12,00 pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” cu Poli Timişoara (Liga I). Ultimele două jocuri le vor juca în data de 19 februarie cel mai probabil la Oşorhei cu Clubul Sportiv (Liga a III), pentru ca în data de 22 februarie să joace la Baza Sportivă „Luceafărul” cu CSC Sânmartin (Liga a IV-a Bihor).
Referitor la posibilele schimbări din cadrul lotului de jucători nu există la această ori nici un jucător cu care s-a ajuns la un acord, dar cine ştie mai pot apărea schimbări la ultima sută de metri.
„Da este adevărat că ne dorim un jucător cu profil ofensiv dar deocamdată nu am găsit soluţia necesară. Este posibil să nu mai vină nimeni şi să nu mai plece nimeni. Poate Alexandru Pelici are un atacant cu care va veni la reunire” declara în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro Şerban Morcan preşedintele celor din Iosif Vulcan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)