Gheorghe Chivorchian: “Mi-am facut programul, dar inca n-am luat decizia daca voi candida sau nu”

0
Posted January 16, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

chivorchian2[1]

HORATIU SIMA

Gheorghe Chivorchian (foto), unul dintre cei care si-a manifestat dorinta de a participa la alegerile presedintiei FRF, a anuntat ca si-a terminat programul cu care va intra in competitie, dar ca nu s-a hotarat daca sa candideze oficial sau nu. Cu toate astea, fostul presedinte de club va oferi programul oricrei persoane care va dori sa-l aiba, indiferent daca va candida sau nu.

“Vreau sa salut revenirea in fotbalul romanesc a lui Adrian Mutu. Cred ca Petrolul va avea un cuvant greu de spus in lupta pentru titlu.

N-am urmarit prea mult conferinta lui Gica Popescu, dar nu cred ca a spus lucruri noi fata de ceea ce a spus pana acum. Din ce am inteles, el candidadeaza, dar anumite posturi raman nemodificate, deci nu vad unde e schimbarea. In opinia unora este favorit…O sa citesc programul, asa cum l-am citit pe al lui Burleanu, care e putin cam fantezist, dar realizabil. Este un om care lucreaza in fotbal si cunoaste fenomenul.Repet, pentru unii, aceasta functie e ca o joaca, dar nu asa stau lucrurile. Fotbalul romanesc este intr-o situatie foarte, foarte grea si daca nu se intra direct cu buldozerul de la temelii nu facem nimic! Pana una alta, e dreptul fiecaruia sa candideze si sa spere ca poate face ceva. Razvan Burleanu si Vasile Avram sunt cei care pot pune probleme in aceasta lupta. M-am intalnit cu acestia la un hotel , unde nu ne puteam ascunde. Am fost invitat si cu drag am dialogat cu el si cu oricine doreste, pentr ca ne intereseaza cum vedem acest viitor.Nu ma surprinde lipsa din echipa lui Gica Popescu a lui Ion Craciunescu, care se stie ce relatii are cu Mircea Sandu. Il mai putem vedea in federatie daca se va mai pensiona vreunul.
Am programul facut si sper ca saptamana viitoare sa fie gata editat, dar chiar daca nu voi candida il voi oferi tuturor celor care il vor dori sa-l aiba. Este foarte mult de munca in urma acestei candidaturi si nu ne putem juca.“, a declarat Gheorghe Chivorchian, la Sport Total FM.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)