Handbaliştii CSM-ului şi-au anulat cantonamentul datorită condiţiilor meteo

0
Posted January 5, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

foto

LUCIAN POPA
Secţia de handbal masculin a CSM Oradea şi-a început pregătirea pentru partea a doua a campionatului încă de vineri 4 ianuarie. Orădenii au avut un tur de campionat cu procentaj maxim (11 victorii din tot atâtea partide), având gânduri serioase pentru promovarea în Liga Naţională.
Problema cea mai mare este anularea cantonamentului montan programat în perioada 6-17 ianuarie. Datorită faptului că la Stâna de Vale nu există zăpadă şi plouă mereu, echipa nu va mai efectua perioada de pregătire centralizată dar va face un semi cantonament pe plan local. Handbaliştii din municipiul de pe Crişul Repede vor efectua zilnic câte două antrenamente unul în sala de forţă şi unul tactic în Arena „Antnio Alexe” ambele sub coordonarea lui Sebastian Tudor antrenorul principal al secţiei. În premieră cu ajutorul tehnicianului bihorean echipa are un nou preparator fizic în persoana lui Duca Cristian Florentin, cel care va colabora cu secţia doar în perioada de pregătire, fiind recompensat cu ajutorul lui Sebi.
Luni dimineaţa înaintea primului antrenament, toată echipa va face analizele de sânge pentru ca în data de 20 ianuarie să fie programaţi la vizita medicală completă.
În perioada 18-19 ianuarie gruparea bihoreană va participa la un puternic turneu internaţional la Eger unde vor fi în grupă cu formaţiile Vaci Kes, Tata AC, Nyreghaza Flop-Holding. Din grupa cealaltă face parte şi Minaur Baia Mare, jucându-se fiecare cu fiecare, după aceea pentru stabilirea clasamentului final. Aşadar orădenii vor juca în data de 18 ianuarie două jocuri, unul dimineaţa unu după-amiaza pentru ca în data de 9 să joace ultimul meci din grupă şi un joc de clasament.
Imediat după revenirea la Oradea, CSM-ul va onora invitaţia celor de la Poli Timişoara (21 ianuarie) de a juca un nou meci amical tot în deplasare.
Primul joc oficial în 2014 pentru Sebi Tudor & co. va avea loc în data de 26 ianuarie când în cadrul etapei a XII-a a Diviziei A, Seria vest vor juca în deplasare la Baia Mare contra celor de la Academia de Handbal.
Foto: Roby Boroş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)