HC Vlady Oradea cu bune şi cu mai puţin bune

0
Posted January 8, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

handbal

LUCIAN POPA

Pornită la drum cu „surle şi trâmbiţe”, nou înfiinţata echipă de handbal feminin HC Vlady Oradea a avut o primă pare a sezonului cu mai multe rele decât bune. Din start conducerea echipei în speţă Cristian Gorun preşedinte şi Vasile Kovacs antrenor, au anunţat intenţia de a încerca promovarea în Liga Naţională încă din primul sezon, rezultatele au fost însă mult sub aşteptări. Pozitiv a fost faptul că majoritatea jucătoarelor au fost din Oradea, lotul fiind completat cu unele handbaliste de valoare din afara judeţului sau de peste hotare.
Echipa a început cu stângul sezonul şi nu s-a prezentat la primul meci la Sebeş dintr-un viciu de procedură. A urmat o perioadă bună cu două victorii dar din păcate le-au pierdut din nou la masa verde, Federaţia fiind necruţătoare când a fost vorba de HC Vlady. Aici au fost problemele echipei, într-o oarecare măsură fiind vinovaţi toţi. Sezonul a continuat cu unele înfrângeri total neaşteptate în special cu Timişoara pe propriul teren ceea ce a pus „capac” la toate nerealizările. Dar echipa nou înfiinţată merge înainte şi în acest sezon în nici un caz nu mai pot ajunge pe un loc promovabil.
Din păcate după unsprezece etape disputate HC Vlady ocupă doar locul al nouălea în clasament cu doar 11 puncte acumulate!
Problemele nu s-au terminat aici. După finele turului a existat o ruptură între conducerea administrativă şi cea tehnică, iar fetele nu trebuiau afectate.
„Am cerut o analiză a echipei, o analiză financiară a tot ce s-a cheltuit, dar nu am primit nimic. Cred că va fi dificil să continuăm mai ales că au existat unele probleme financiare cu fetele” spunea Cristian Gorun preşedintele clubului.
Incertitudinea este cuvântul care se potriveşte cel mai bine unei echipei noi înfiinţate care ar fi trebuit să o ia cu paşi mărunţi şi nu cu obiective fantasmagorice în condiţiile în care sunt la primul an de activitate cu o echipă cu jucătoare noi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)