Încep ultimele asalturi spre Liga Naţională!!!

0
Posted January 24, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

handbal

LUCIAN POPA

Duminică, secţia de handbal a CSM Oradea va disputa primul joc oficial în 2014. Acesta va avea loc la Baia Mare când în cadrul etapei a XII-a a Diviziei A, Seria vest vor juca contra celor de la Academia de Handbal. Orădenii care au avut un tur de campionat de excepţie cu 11 victorii din tot atâtea partide sunt favoriţii cerţi ai întâlnirii. E doar o chestiune de timp până când elevii lui Sebastian Tudor vor câştiga şi jocul cu numărul doisprezece. Deja gândul handbaliştilor bihoreni este la partida din cadrul etapei a XIII-a când la Oradea va veni HC SEbeş, nimeni alta decât ocupanta locului secund şi una dintre petendentele la promovare.
evenind la jocul de la Baia Mare, tot lotul este valid şi se vor concentra pe un antrenament bun făcut înainte de testul cu cei din Sebeş.
“Mergem la Baia Mare hotărâţi să câştigăm la o diferenţă lejeră. Au existat unele probleme cu Cântec şi Macovei dar până la ora jocului vor fi rezolvate. Sperăm într-un retur la fel de bun ca şi turul” declara Sebastian Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)