Remiză în primul amical!!!

0
Posted January 19, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

004

LUCIAN POPA

Sâmbătă dimineaţa, pe terenul sintetic al celor de la UTA Arad, formaţia locală II, care activează în Liga a IV-a de fotbal Arad a disputat un amical în compania celor de la FC Hidişeul de sus.
Ambele echipe ocupă locul secund prima în judeţul Arad şi prima în judeţul Bihor.
A fost un prim joc pentru ambele echipe, la finele timpului regulamentar de jos scorul fiind 2-2 (1-1) în faţa gazdelor din Arad.
Bihorenii antrenaţi de Adrian Iova nu au putut conta pe serviciile a patru jucători importanţi, Zeno Bundea, fraţii Giura Răzvan şi Cosmin şi Cozac.
Revenind la meci disputa a fost în general echilibrată. Organizatorii au început mai bine dominând lupta la mijlocul terenului, în timp ce vizitatorii s-a descurcat destul de bine pe contraatac şi au deschis scorul prin Cuc. Sper finalul primului mitan galben-negrii au pus stăpânire pe joc şi din păcate pentru ei au primit gol la o greşeală defensivă.
În partea a doua Roland Nagy antrenorul arădenilor a schimbat toată echipa. Mult mai proaspeţi aceştia au impus un ritm alerg şi în cele din urmă după două tentative eşuate şi-au mărit diferenţa. Finalul a fost unul bun pentru oaspeţi cei care au ratat două bună şase prin Ţelepe sau Lascu. Noua achiziţie a celor din Hidişel, Delian Cuc a lăsat o impresie pozitivă el fiind marcatorul din penalti, al golului egalizator. Cel mai probabil peste două săptămâni va avea loc partida retur.
La joc au fost prezenţi pe lângă obişnuiţii suporteri şi Adrian Pietroi primarul din Hidişeul de Sus însoţit de Spiridon Baltsavias principalul acţionar al echipei.
FC Hidişel: Barabaş – Bulz, Pocean, Ciuciu, Ungur – Lupuţ – Ţepele, Puie, Fărcuţa – Agiurgioaie, Cuc. Au mai jucat: Lascu, Tărău, Beudean, Sundas, Filip şi Rone. Antrenor: Adrian Iova.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)