Oradea ar putea profita de problemele clujenilor

0
Posted January 15, 2014 by Lucian Popa in Baschet

001

LUCIAN POPA

U Mobitelco Cluj-Napoca – CSM Oradea, vineri ora 18,00
Sala de conferinţe a Arenei “Antonio Alexe” din Oradea a găzduit miercuri o conferinţă de presă în vederea partidei de vineri a secţiei de baschet masculin CSM Oradea. În cadrul etapei a XIV-a a Ligii Naţionale, gruparea bihoreană va juca în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca în compania celor de la U Mobitelco. Au fost prezenţi Şerban Sere şi Cristian Achim managerul şi respectiv antrenorul principal ai bihorenilor, alături de Adrian Micinic ofiţerul de presă (foto).
Orădenii “la unisong” au afirmat că se află în faţa unui meci extrem de dificil în compania unei echipe care se confruntă cu unele probleme după eliminarea din Cupa României. Clujenii au decis să-i rezilieze contractul antrenorului secund Milorad Perovic, punându-l deocamdată “la respect” pe unul dintre jucătorii importanţi Ivan Kuburovic şi să fie amendaţi unii dintre componenţii lotului.
“Clujul are jucători care pot face diferenţa într-un meci. Deşi trec printr-un moment mai puţin fericit, trebuie să fim atenţi. În astfel de momente o echipă cu diferite probleme poate să se autodepăşească. Cel mai important este să rămânem concentraţi şi cu picioarele pe pământ. Ne doritm să câştigăm cele două jocuri extrem de dificile la Cluj şi acasă cu Sibiu, pentru a ne aşeza pe un traiect favorabil care să ne asigure la finele sezonului regulat prezenţa între primele patru echipe. Trebuie să ne facem jocul nostru, să dăm totul pentru victorie şi să ne dorim mereu mai mult. Nu ne interesează problemele nimănui, trebuie să fim noi cei care ne concentrăm şi ne propunem victoria la fiecare meci” avea să spună Cristan Achim.
La rândul său Şerban Sere l-a completat: “Dacă noi vom reuşi să ne impunem jocul nostru atunci avem şanse să facem un rezultat bun. Avem şansa noastră la Cluj şi ne-o vom juca cum ştim mai bine. Mergem încrezători în forţele proprii”.

Oradea îşi doreşte Final Four-ul
Aşa cum era de aşteptat după ce au ajuns între primele patru echipe în Cupa României, Oradea îşi va depunde candidatura pentru organizarea Final Four-ul. “Având în vedere numărul mare de spectatori pe care îi avem la fiecare meci şi pentru că popularizarea baschetului trebuie să continue, eu sper să organizăm turneul final la Oradea. Am vorbit cu sponsorii, am vorbit cu preşedintele (Florin Birta), şi ne vom depude candidatura. Va fi o licitaţie, dar nu ştim dacă vom câştiga şi la ce reţetă financiară se va ajunge. Vom face toate eforturile pentru că Oradea merită organizarea unui astfel de turneu” a confirmat Şerban Sere.
Aşadar CSM Oradea continuă cu şanse reale la medalii în acest sezon dar şi cu perspectiva câştigării primului trofeu în baschetul masculin, cel puţin de când a luat fiinaţă CS Municipal Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)