Performanţa cere sacrificii!!!

0
Posted January 5, 2014 by Lucian Popa in Atletism

dorina

LUCIAN POPA
Poate e greu de crezut dar trei dintre cele mai bune atlete orădence ale ultimilor zece ani nu prea au petrecut la cumpăna dintre ai. Aflate în cantonament peste hotare cele trei au ajuns la concluzia că revelionul este doar o noapte iar antrenamentele trebuie continuate şi în prima zi a noului an.
Aici facem referire exactă la Korozsi Dorina (foto alături de Marlene Joey Ottey), cea care se pregăteşte în Kenya pentru sezonul de iarnă în sală şi cel mai important pentru Campionatele Mondiale de Ştefată de anul acesta de la Masau (Bahamas). Dorina este legitimată la CS Crişul Oradea undel are ca antrenor pe Kadaş Karoly. Celelalte două sunt săritoarele Cornelia Deiac şi Ligia Grozav, ambele aflate la Nicosia (Cipru) unde se pregătesc şi ele pentru noul sezon care va debuta în data de 4 februarie la Bucureşti. Cornelia şi Ligia sunt legitimate la CSM – Universitatea Oradea unde îi au ca antrenor pe soţii Preda, Mariana şi Virgil.
Deocamdată performerele Bihorului în atletism se pregătesc peste hotare dar vor concura prima dată în 2014 la Campionatele Naţionale de atletism în sală pentru seniori din februarie.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)