Primele competiţii atletice la finele săptămânii

0
Posted January 21, 2014 by Lucian Popa in Atletism

korozsi dorina 1

LUCIAN POPA

Sâmbătă şi duminică Stadionul “Iolanda Balasz Sooter” din Bucureşti va găzdui prima etapă din cadrul Grand Prix-urilor din 2014 la atletism.
Va fi etapa rezervată juniorilor mari, tineretului şi seniorilor. Judeţul Bhor va fi reprezentat de sportivii de la CSM – Universitatea Oradea, dar şi de la LPS “Bihorul” şi CS Crişul Oradea.
Cea mai importantă absenţă va fi a lui Korozsi Dorina (foto), cea care se pregăteşte în Kenya pentru sezonul de iarnă în sală şi cel mai important pentru Campionatele Mondiale de Ştefată de anul acesta de la Masau (Bahamas). Dorina este legitimată la CS Crişul Oradea undel are ca antrenor pe Kadaş Karoly.
Cele mai importante competiţii din sezonul rece se vor desfăşura după cum urmează: Campionatele Naţionale de seniori 15 – 16 februarie, Bucureşti, Campionatele Mondiale de sală 7 – 9 martie, Polonia, 12-13 februarie Campionatul European de cross din Portugalia. De asemenea mai sunt programate o serie de Grand Prix-uri internaţionale cele mai apropiate fiind la Budapesta şi Belgrad.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)