Sebi Tudor: „Dorim să promovăm fără înfrângere”

0
Posted January 9, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

sebi

LUCIAN POPA

După ce secţia de handbal masculin a CSM Oradea şi-a anulat cantonamentului montan programat în perioada 6-17 ianuarie, datorită faptului că la Stâna de Vale nu există zăpadă şi plouă mereu, echipa va efectua un semi cantonament pe plan local. Handbaliştii din municipiul de pe Crişul Repede au programate zilnic câte două antrenamente unul în sala de forţă şi unul tactic în Arena „Antonio Alexe” ambele sub coordonarea lui Sebastian Tudor (foto secund) antrenorul principal al secţiei.
Acesta din urmă s-a arătat îngrijorat de faptul că echipa lui va promova în Liga Naţională dar nu are la această oră sluţiile de viitor.
„Sunt mulţumit de cum răspund băieţii la efort şi sper să promovăm în Liga Naţională fără înfrângere. Ar fi o premieră pentru noi să demonstrăm că avem valoare necesară pentru a promova. Actualul lot de jucători trebuie îmbunătăţit cu cel puţin trei sau patru jucători din primul eşalon pentru a spera la un sezon viitor bun, în care cred că putem evita retrogradarea” declara acesta.
În perioada 18-19 ianuarie gruparea bihoreană va participa la un puternic turneu internaţional la Eger unde vor fi în grupă cu formaţiile Vaci Kes, Tata AC, Nyreghaza Flop-Holding.
Primul joc oficial în 2014 pentru CSM Oradea va avea loc în data de 26 ianuarie când în cadrul etapei a XII-a a Diviziei A, Seria vest vor juca în deplasare la Baia Mare contra celor de la Academia de Handbal.
Foto: Roby Boroş


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)