Şerban Morcan: “Există posibilitatea de a pleca unul sau doi jucători”

0
Posted January 20, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

Morcan-Serban-2-219x300

LUCIAN POPA

Invitat în cadrul unei emisiuni radio, Şerban Morcan (foto) preşedintele celor de la FC Bihor a făcut cunoscute noutăţile din cadrul lotului. Echipa a efectuat deja de vineri două antrenamente iar de luni seara se vor cantona în Băile 1 Mai.
Şerban Morcan nu a vorbit prea mult despre tur mai mult de viitor. Şi anume că are încredere în echipă şi în staff şi că vor face o treabaă bună.
“Suntem la începutul pregătirilor, aşteptările suporterilor sunt mari şi este foarte clar că nu va fi un campionat uşor. Nu traversăm o perioadă tocmai roz pentru fotbalul românesc, majoritatea echipelor au probleme. Din numărul de echipe din Liga a II-a din ultimii zece ani au mai rămas doar jumate. Chiar şi la cluburile importante nu sunt bani. Mai multe echipe s-au retras din campionat şi din păcate situaţia va fi şi mai dificilă. FC Bihor nu face excepţie, depinde de posibilităţile financiare de cele două administraţii financiare, în condiţiile în care priorităţile financiare sunt altele. Ar fi bine ca FC Bihor să fie preluat de către cineva care să-l reorganizeze. E nevoie ca şi cadrul naţional săs e schimbe şi trebuie să atragem noi venituri. În curând fotbalul din Liga a II-a ar putea deveni semiamator. Este dificil să susţii fotbalul într-o perioadă de reorganizare”.
Referitor la actualul lot de jucător, preşedintele roş-albaştrilor avea să spună: “Actualul lot de jucători ar putea suferi unele modificări. Avem nevoie de jucători în compartimentul median. Este posibil să plece unul sau chiar doi jucători, dar atunci vor veni alţii. Dacă nu vor pleca vom rămâne cu acelaşi lot”.
Referitor la meciul cu FC Botoşani programat duminică 26 ianuarie, Leo Grozavu antrenorul moldavilor a decis să nu mai joacă cu roş-albaştri deoarece nu au ajuns la un consens în ceea ce priveşte suprafaţa de joc. Fotbaliştii din prima ligă doreau să joace pe iarbă iar FC Bihor pe sintetic. În cele din urmă primul joc a fost anulat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)