Șerban Sere: “Ne dorim calificarea la turneul final în Cupa României”

0
Posted January 4, 2014 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

serban

Șerban Sere, managerul echipei de baschet CSM Oradea, a vorbit la începutul noului an calendaristic despre programul echipei și a făcut referire la dubla cu BC Timișoara, din sferturile de finală ale Cupei României:
“În primul rând vreau să urez La Mulți Ani și un An Nou Fericit tuturor suporterilor noștri și apropiaților echipei. Le doresc să-și îndeplinească dorințele și obiectivele pe anul 2014.
Echipa noastră a început deja pregătirea pentru a doua parte a sezonului competițional 2013/14. Suntem conștienți că ne aflăm în fața unei perioade dificile, însă știm că numai împreună putem să trecem peste orice obstacol. Mesajul meu este simplu: îmi doresc să fim o adevărată echipă.
Îmi doresc ca suporterii și toți cei care sprijină echipa să fie în permanență alături de noi. Avem nevoie de acești oameni. Jucătorii, antrenorii și managementul vor face totul pentru a obține rezultate care să onoreze orașul nostru. Avem încredere că putem să continuăm seria rezultatelor pozitive și ne stă în caracter să luptăm pentru victorie în fiecare meci, indiferent cât de adverse sunt condițiile ori cât de puternic este partenerul nostru de întrecere.”
Referitor la dubla cu BC Timișoara, Sere a declarat următoarele:
“Ne dorim victoria în această confruntare. Nu ascund faptul că ne propunem să ne calificăm la turneul final al Cupei României, tot așa cum ne dorim o calificare între primele patru la nivelul Ligii Naționale. Întâlnim un adversar cu tradiție și cu rezultate foarte bune în cupă, cu precădere în ultimii ani, dar acest lucru trebuie să ne motiveze suplimentar. Aștept suporterii la sală pentru primul meci în noul an. Așa cum am spus, echipa are nevoie în continuare de sprijinul celor din tribune, care ne-au arătat de-a lungul timpului că ne pot purta spre victorie.”
www.csmoradea.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)