Stagiu de pregătire cu multiplul campion Rudik Sargrunov

0
Posted January 22, 2014 by Lucian Popa in Sporturi de contact

karate

LUCIAN POPA

In perioada de 24-26 Ianuarie 2014, se va desfasura un stagiul de pregatire ”PSK 2014” organizat in localitatea Tetchea , condus pe sectiunea de kumite de multiplul campion de Rudik Sagrunov si pe sectiunea de kata de unul din cei mai prolifici antrenori din Europa : italianul Mirio Mannini. Rudik Sargrunov vine din Georgia, special pentru acest stagiu ,deoarece a fost multumit de evolutia sportivilor bihoreni pe care i-a intalnit aici, anii trecuti. Noi va putem promite ca organizarea va fi excelenta diferita fata de alte evenimente sportive.
Clubul nostru doreste sa va multumeasca ,deoarece dumneavoastra ati fost alaturi de noi la organizarea mai multor evenimente sportive. Acum trei ani a fost organizat primul stagiu de pregatire ” PSK 2011 ”,la care au fost prezenti destul de multi sportivi. In decursul acestor ani noi am evoluat ,pentru a organiza unul dintre cele mai bune Stagii din Romania.Astfel aceasta evolutie s-a observat inca de anul trecut. Desi in primii trei ani ,stagiul nostru era numai de Kumite ,in acest an va fi si de Kata ,in acest fel numarul participantilor crescand de cel putin doua ori.
Si-au anuntat prezenta pana acum 250 de sportivi din 20 de cluburi.
Nu in ultimul rand ,vrem sa multumim tuturor sponsorilor care au facut posibil acest eveniment sportiv- Primaria Tetchea , Holcim SA Ciment Alesd, ABC Car , Liceul Teoretic Constantin Serban Alesd.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)