Alin Petrache: “Vrem sa ne batem cu marile puteri, dar ne trebuie un buget pe masura!”

0
Posted February 27, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi

notification[1]

HORATIU SIMA

Presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, a marturisit ca “stejarii”, calificati pentru a 8-a oara consecutiv la CM, au capacitatea de a se lupta cu marile puteri ale lumii, dar pentru asta federatia are nevoie de un buget substantial.

Anul acesta Federatia Romana de Rugby implineste un secol de existenta!

“Avem un grup de baieti extraordinari si aceasta echipa tanara poate reusi performante importante, dar ne va trebui un buget. Vrem sa ne batem cu echipele mari, dar avem nevoie de multe lucruri. Anul acesta va fi mai dificil, desi avem 20-25 de jucatori care pot face fata la fiecare joc.
Aceasta superliga interna a deschis portile altor jucatori din alta tara si asta ne-a ridicat mai mult valoarea.Vrem sa batem Georgia si sa jucam cu Noua Zeelanda la Campionatul Mondial, pentru ca e o ocazie rara. Dupa asta vom avea timp sa ne pregatim un an si jumatate si sper sa aratam altfel pentru asta.In toamna incercam sa facem un eveniment legat de cei 100 de ani de la infiintarea primului campionat national, vrem sa punem la punct si cartea rugby-ului, pentru ca am omis sa punctam anumite aspecte”, a declarat presedintele FR Rugby, Alin Petrache, in emisiunea “Trafic Sport”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)