Arcaşii şi-au reînceput activitatea

0
Posted February 2, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi
Ciao restaurant - pizzerie

sala

Clubul Sportiv „Redpoint” Oradea a inceput de luna trecuta (ianuarie) antrenamentele de primavara pentru sezonul competitional 2014, sezon care se anunta destul de incarcat. Prima competitie la care arcasii oradeni vor participa este Campionatul National indoor de la Iasi, care va avea loc la jumatatea lunii februarie (de Valentine’s Day :D). Pentru acest an competitional, C.S. „Redpoint” si Asociatia Judeteana de Tir cu Arcul Bihor organizeaza selectii pentru copiii nascuti pina in 2006, precum si pentru adulti. Inscrierile si antrenamentele au loc la sala de sport a Grupului Scolar Sanitar „Vasile Voiculescu” de pe strada Clujului nr. 66, in zilele de luni, marti si joi de la ora 17:30.
Anul acesta, Campionatul National outdoor de tir cu arcul al Romaniei are loc tot la Oradea, in 05-07 septembrie. Concursurile de tir cu arcul au devenit deja o traditie in Oradea si Bihor, acesta fiind al cincilea an in care Clubul Sportiv „Redpoint” organizeaza Campionatul National al Romaniei, ceea ce spune multe despre organizarea exemplara si despre resursele pe care arcasii bihoreni le pot mobiliza. Reamintim ca la Oradea s-a organizat, timp de patru ani (2009, 2010, 2011, 2013), Campionatul National de Tir cu Arcul al Romaniei, iar in 2012 a avut loc Cupa Europei Centrale la care au participat sportivi din 9 tari si la care C.S. „Redpoint” l-a avut ca oaspete pe Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei. De altfel, Federatia Romana de Tir cu Arcul se afla sub inaltul patronaj al Casei Regale a Romaniei.
2014 este primul an in care se organizeaza Campionatul Judetean de Tir cu Arcul, sub egida recent infiintatei Asociatiei Judetene de Tir cu Arcul Bihor. Etapele de campionat judetean vor fi indoor si outdoor si vor avea loc atit in Oradea cit si in localitati din Bihor. Sezonul competitional 2014 se va incheia cu traditionala Cupa Cetatii \ Cupa Toamnei Oradene, care va avea loc in 11-12 octombrie, de ziua orasului. Toate aceste manifestari de inalt nivel sportiv au avut loc cu ajutorul partenerilor nostri, sportul olimpic fiind un liant comun: Consiliul Judetean Bihor, Primaria si Consiliul Local Oradea, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bihor, Universitatea din Oradea, Perla Harghitei, sponsori privati si partenerii media.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)