Comportare pozitivă la Balcaniadă

0
Posted February 23, 2014 by Lucian Popa in Atletism

foto

preluare sportrevolution.ro

Sâmbătă a fost zi plină de întreceri la Balcaniada de atletism indoor desfăşurată la Istanbul. Astfel, din cei 21 de români participanţi la această competiţie, nouă au cucerit medalii, dintre care patru de aur, trei de argint şi două de bronz. De remarcat este că aproape jumătate dintre atleţii români au luat medalii, printre care şi sportivele consacrate Bianca Răzor, Anca Heltne, Mihaela Nunu sau Cristina Sandu, informează Agerpres.
Probele câştigate de români au fost: 400 m prin Bianca Răzor, 800 m prin Mihaela Nunu, triplusalt prin Cristina Sandu şi aruncarea greutăţii prin Anca Heltne.
Aruncătorul de greutate Andrei Gag a luat argint, iar Alina Rotaru, în proba de lungime, a urcat, de asemenea, pe treapta a doua a podiumului.
Tot medalie de argint a luat şi Ancuţa Bobocel, la 1.500 m, în vreme ce bronzurile au fost cucerite de Ioan Zăizan, la 1.500 m şi Cristina Casandra, la 3.000 m.
Ţările prezente la Balcaniada din acest an, disputată la Istanbul, au fost Albania, Armenia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Muntenegru, România, Macedonia, Serbia, Slovenia şi Turcia.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)