Convingători abia în al doilea mitan

0
Posted February 3, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

roby

LUCIAN POPA

Arena “Antonio Alexe” din Oradea a găzduit luni după-amiaza partida din cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A, Seria vestla handbal masculin. S-au întâlnit echipele CSM Oradea fără doar şi poate echipa cu prima şansă la promovare şi Voinţa Savin Due Sebeş. La finele celor 60 de minute regulamentare scorul a fost 31-27 (14-13).
A fost unul dintre cele mai modeste jocuri cu miză între două formaţii cu pretenţii la primul eşalon valoric al ţării în condiţiile în care se juca poate meciul decisiv.
Gazdele au început timorat partida datorită unor probleme de sănătate a mai multor jucători care au acuzat o stare de disconfort datorită unei gripe. Oaspeţii s-au apărat destul de bine şi s-au menţinut la două sau trei goluri în spatele orădenilor mereu în avantaj. La pauză vizibil afectat de evoluţia jucătorilor săi, Sebastian Tudor şi-a băgat într-o minişedinţă elevii pentru ca în debutul părţii a doua gazdele să se desprindă decisiv lşa cinci goluri. A urmat o perioadă în care s-a remarcat portarul Adrian Gale într-o formă foarte bună dar şi fraţii Farcaş sau Avram, un jucător extrem de util. Finalul a găsit rezervele în teren penbtru o victorie care asigură în mare parte prezenţa în sezonul 2014-2015 în Liga Naţională.
“Am făcut un joc destul de slab datorită unor probleme de sănătate comune. Oricum sunt destul de mulţumit, acum trebuie să ne gândim la meciul viitor. Pot să spun că deja ne pregătim serios pentru Liga Naţională, dar avem o mare dilemă. nu ştim ce va fi din vară la secţia de handbal masculin a CSM Oradea. Aşteptăm şi noi să fim susţinuţi poate cine ştie, o să avem şi noi un sponsor pentru că e nevoie de aşa ceva” avea să spună Sebi Tudor.
Pentru CSM Oradea au jucat: Gale, Bistrean – portari, Alexandru farcaş 9 goluri, Avram 5, Cîntec 4, Babici 3, Iştoc 3, Macovei 2, Răzvan Farcaş 2, Amihăesei 2, Nemenco 1, Drăgan, banciu, Radu.
Foto: Roby Boroş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)