Copil şi Ungur pe tabloul principal la Dubai

0
Posted February 23, 2014 by Lucian Popa in Tenis

copil

LUCIAN POPA

De două săptămâni antrenorul bihorean Andrei Mlendea a decis să lucreze cu Marius Copil unul dintre cei mai talentaţi jucători români din zona de vest a ţării. Originar din Arad, Marius Copil (foto) a reuşit alături de un alt conaţional Adrian Ungur să ajungă pe tabloul principal din cadrul puternicului turneu organizat la Dubai.
Marius Copil i-a învins pe rând pe Michael Berrer (6-7, 6-4, 6-4) și pe principalul favorit, Jesse Huta-Galung (7-6, 7-5) și va ocupa unul dintre cele patru locuri păstrate de organizatori pe tabloul principal pentru jucătorii veniți din calificări.
Unul dintre cele trei rămase îi va aparține tot unui român – Adrian Ungur. Ocupantul locului 121 ATP a trecut greu în primul meci de canadianul Steven Diez, cu 6-0, 4-6, 7-6, iar apoi în a doua partidă l-a învins pe Theodoros Angelinos, cu 6-4, 6-2.
Oricare dintre adversarii din primul meci de pe tabloul principal va fi dificil: Roberto Bautista Agut, Dmitry Tursunov, Tomas Berdych sau Philipp Kohlschreiber.
În cadrul turneului de la Dubai primii patru favoriți sunt Novak Djokovic, Juan Martin Del Potro, Tomas Berdych și Roger Federer.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)