EXCLUSIV: Adrian Barabaş de la FC Hidişel, a semnat cu FC U Craiova

4
Posted February 24, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

barabas

LUCIAN POPA

Remarcat în ultima perioadă de majoritatea oamenilor de fotbal din Bihor şi nu numai, portarul Adrian Barabaş a primit o şansă enormă. Înregimentat de un an de zile la FC Hidişelul de Sus antrenor Adrian Iova, Adrian Barabaş (foto) a atras atenţia în primul rând prin evoluţiile lui şi printr-un fizic impozant 1,90 m, 84 kilograme. Aflat în atenţia unor echipe din eşalonul secund, Adrian Barabaş a fost dorit în această iarnă de cei de la CS Oşorhei, dar nu au ajuns la un numitor comun. De asemenea FC Bihor ar fi dorit ca tânărul portar bihorean în vârstă de doar 19 ani să ajungă în Iosif Vulcan din vară. Deocamdată ambele variante nu mai pot fi realizate. prin intermediul lui Pap Deac şi Spiridon Baltsavias managerul geneal al celor din Hidişel, Adrian Barabaş a semnat pentru o perioadă de şase luni cu FC Universitatea Craiova, echipă care activează în liga a II-a, Seria a II-a. De asemenea clubul din Bănie, condus de Adrian Mititelu are prima opţiune de cumpărare a jucătorului la expirarea împrumutului.
Adrian Barabaş a efectuat în ultima perioadă antrenamente specifice cu Pap Deac, cel care avea să-l şi propună la Craiova. “Noi am urmărit binele jucătorului. Nici nu se pune problema ca el să nu plece. ne bucurăm că l-am ajutat să ajungă unde îşi doreşte orice fotbalist, acum totul depinde doar de el. Este un portar valoros, serios şi care poate să ajungă la o echipă bună din România. Îl vom susţine mereu” avea să spună Spiridon Baltsavias.
“Ne pare rău că a plecat de la noi, dar ne bucurăm pentru el. Noi ne-am fi doritm să-l dăm la FC Bihor pentru că era normal să ajungă la clubul fanion, Dar ei au o pepinieră proprie. Suntem mândri că reuşim să dăm jucător la echipe importante, care au jucat pentru FC Hidişel. Sperăm că vom continua să lucrăm la fel de bine şi să mai avem oferte şi pentr alţii” declara vizibil emoţionat Adrian Pietroi primarul comunei Hidişel.
Foto: facebook.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

 1.  

  Cand folosesti poze luate de pe bihon, facute de mine, macar sa precizezi sursa. Nu e tocmai colegial sa furi poze. Exclusiv.
 2.  

  saa fim serios din liga 4 meciuri pe sate direct liga 2 si unde? tocmai la olteni nu vreau saa fiu rau ii doresc mult noroc dar …..sper saa imi inchida gura 2variante sunt ori merge si joaca gratis nu vede nici un ban ori ori
  •  

   a fost dat doar imprumut şase luni, nu confirmă vne inapoi, referitor la bani se stie că nu sunt bani la FCU Craiova, air cei din hidisel au hotărât să-l sustină în continuare este jucătorul lor…

Adauga un comentariu


(obligatoriu)