Ionel Bungău la ora analizelor secţiilor cu activitate la Crişul

0
Posted February 25, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi
Ciao restaurant - pizzerie

001

LUCIAN POPA

În cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul CS Crişul Oradea, Ionel Bungău (foto) director a ţinut să facă o scurtă analiză a secţiilor care au activitate şi nu a dorit să vorbească despre secţiile care există doar pe hârtie. El a ţinut să precizeze că este mulţumit de activitatea de la bazin acolo unde poloiştii îşi desfăoară activitatea şi de înotători, iar despre atletism nu a avut cuvinte de laudă.
“Faţă de anul trecut am pierdut o sportivă de valoare Bianca Lazăr Fazecaş, plecând la Steaua Bcureşti. La semifond vorbim doar despre Dorina Korozsi care nu a avut un debut de an prea fericit. Obiectivele sunt în vară în aer liber, dar aşteptam mai mult de la sezonul în sală. Referitor la aruncători şi Alex Meheş a decis să ia o pauză şi doar mezinul Cristian Meheş a rămas în prim plan. Sperăm că rezultatele vor fi bune în continuare” declara Ionel Bungău.
Acesta a luat o poziţie faţă de anul trecut cu referire la bugetul clubului, care se pare că va fi acelaş ca şi în 2013 şi anume unul de avarie. Secţiile de performanţă vor fi finanţate şi sustinute în continuare în timp ce celelalte secţii se vor escurca cum vor putea iar cele fără activitate nu se vor bucura de nici o finanţare.
“Este nornal să dăm bani acolo unde se face performanţă. În nici un caz nu vom accepta amatorismul şi lipsa unor rezultate de valoare” avea să coincidă directorul celor de la CS Crişul.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)