Karateka orădeni remarcaţi în continuare

0
Posted February 27, 2014 by Lucian Popa in Sporturi de contact
Ciao restaurant - pizzerie

Tatu

LUCIAN POPA

Clubul Sportiv West Team Oradea a avut doi reprezentanţi în cadrul Campionatului Naţional de taekwondo ITF care s-a desfăşurat în sala Universităţii din Oradea. Sabin Ţaţu a devenit campion naţional la luptă, categoria –85 kg, la seniori, iar Fabian Kristof (foto) s-a clasat pe locul doi în proba de tull (exerciţii de formă, centuri colorate), tot la seniori.
„Ambii sportivi care au concurat la Naţionale au urcat pe podium, un lucru foarte bun pentru clubul nostru. Aşteptăm stabilirea loturilor naţionale, unde sperăm să-l avem pe Sabin Ţaţu” – a precizat Ruszkai Hajnalka (3 dan), preşedintele clubului orădean.
La Cupa Partizan, întrecere rezervată categoriei de copii, CS West Team a obţinut următoarele rezultate:
Mihai Bereschi locul I la luptă, categoria 10 ani, Patric Pantiş, locul II la aceeaşi categorie, iar Papp Imre, locul III la categoria –35 kg, tot luptă.
Echipa de copii formată din Mihai Bereschi, Papp Imre, Toth Levente, Gyorki Daniel, Suhajda Jenö şi Andrei Potra a urcat pe ultima treaptă a podiumului la exerciţii de formă.
Referitor la alegerea sa în cadrul Biroului Federal al FR Taekwondo ITF, Ruszkai Hajnalka a precizat: „Sper ca această schimbare să fie una pozitivă în cadrul federaţiei şi să aibă efecte atât pe plan naţional, cât şi pe cel internaţional. Este o conducerea nouă, formată din oameni tineri, foşti componenţi ai lotului naţional, dornici să contribuie la progresul taekwando-ului românesc”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)