Mai pragmatici şi lucizi în momentele importante

0
Posted February 21, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

001

LUCIAN POPA CSC Sânmartin – FC Bihor 1-3 (0-2)

Baza Sportivă “Luceafărul” din Sânmartin a găzduit vineri 21 februarie, după-amiaza partida amicală de fotbal dintre CSC Sânmartin Liga a IV-a Bihor şi FC Bihor, Liga a II-a, Seria a II-a. Aşa cum era de aşteptat, vizitatorii orădeni au reuşit să se impună cu scorul de 3-1 (2-0). A fost ultimul joc amical pentru ambele combatante înainte de debutul oficial al sezonului.
Încă din minutul 4 roş-albaştrii au ratat prima oportunitate, Ovidiu Bic şutând din interiorul careului în transversală. A urmat o perioadă echilibrată în care gazdele s-au ridicat în multe momentele ale jocului la nivelul adversarului. După 20 de minute de joc, Mădălin Popa a reuşit deschiderea scorului printr-o execuţie de excepţie, şut în viclu de la peste 25 de metri, portarul advers fiind prins pe picior greşit (0-1). Până la pauză gazdele puteau restabili egalitatea, Gheorghe Popescu cel mai activ jucăor al acestora interceptând dar fiind ezitant în faţa porţii.
Cu două minute înainte de final acelaşi Mădălin Popa care nu a ieşit cu nimic în evidenţă, şutează imprabil de astă dată din interiorul careului în vinclul din dreapta porţii adverse (0-2). După pauză o dată cu efectuarea unor modificări în ambele formaţii jocul scade în intensitate, cei din Sânmarin încercând cu disperare să găsească drumul spre poarta adversă în timp ce orădenii s-au apăat destul de bine.
În minutul 73, nechita centrează de pe dreaptă, Raymond Lukacs reia cu capul, portarul advers respinge în faţă, Sebi Ianc pe fază înscrie lejer (0-3).
la ultima acţiune a partidei gazdele reuşesc şi ele golul de onoare, perfect meritat prin Lavrencski care a reluat din careul mic (1-3). Succes concludent pentru elevi lui Alexandru Pelici care a preferat să folosească mai mult jucătorii de rezervă, unii dând satisfacţie, alţii mai puţin.
De partea cealaltă formaţia pregătită de Florin Fărcaş a arătat c are potenţial şi deşi e în formare este capabilă de rezultate pozitive.
CSC Sânmartin: Verdeş – George Bogdan, Chira, Lavrencski, Morar, Copil, Cura, Trip, Arsene, Popescu, Ghilea. Au mai jucat: Deac – Grosu, Dumiter, Pantea, Jurcă, Mălai, Ungur şi Răzvan Bogdan. Antrenor: Florin Fărcaş.
FC Bihor: Fildan (61 Sălăjan) – Letan (83 Petricău), Bacter (77 Pascariu), Mintaş, Lupu (64 Mihuţ) – Stancu (61 Străuţ), Mădălin Popa (73 Cuc) – Florin Pop (68 Raymond Lukacs), Bic (68 Sorian), Zsambor Lukacs (46 Nichita, 78 Cigan) – Hadăr (61 Sebi Ianc). Antreori: Alexandu Pelici şi Călin Cheregi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)