Nationalele de atletism la finele săptămânii

0
Posted February 11, 2014 by Lucian Popa in Atletism

dorina

LUCIAN POPA

Sâmbătă şi duminică Stadionul “Iolanda Balasz Sooter” din Bucureşti va găzdui Campionatele Naţionale de atletism pentru seniori, tineret şi juniori I din 2014.
Judeţul Bhor va fi reprezentat de sportivii de la CSM – Universitatea Oradea, dar şi de la LPS “Bihorul” şi CS Crişul Oradea.
Cea mai importantă prezentă va fi a lui Korozsi Dorina (foto), cea care s-a pregătit în Kenya pentru sezonul de iarnă în sală şi cel mai important pentru Campionatele Mondiale de Ştefată de anul acesta de la Masau (Bahamas). Dorina este legitimată la CS Crişul Oradea undel are ca antrenor pe Kadaş Karoly.
Cele mai importante competiţii din sezonul rece se vor desfăşura după cum urmează: Campionatele Balcanice 22-23 februarie la Istambul, Campionatele Mondiale de sală 7 – 9 martie, Polonia. De asemenea mai sunt programate o serie de Grand Prix-uri internaţionale cele mai apropiate fiind la Budapesta şi Belgrad.
Într-o altă ordine de idei, Kadaş Karoly antrenorul sportivei locale a fost numit antrenorului lotului naţional e semifond care va conduce delegaţia ţării noastre la Istambul. De asemenea acesta este desemnat de sandu Ion preşedintele Federaţiei Române de Atletism să selecteze cele patru fete pentru Campionatele Mondiale de ştefată din acest an 4×800 m şi 4×1 500 m.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)