Nu concep să nu continue seria victoriilor

0
Posted February 27, 2014 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

002

LUCIAN POPA

Secţia de baschet a CSM Oradea a organizat miercuri o conferinţă de presă având ca subiecte principale mai multe teme. Au fost prezenţi Şerban Sere şi Adrian Micinic (foto), manager şi respectiv ofiterul de presă al clubului. În principal s-a discutat despre meciul de pe propriul teren care va avea loc joi 27 februarie, de la ora 18,00 cu BC Timişoara din cadrul Ligii Naţionale de baschet masculin.
Şerban Sere a recunoscut că echipa nu traversează cea mai pozitivă situaţia, dar au continuat să câştige în ciuda unor prestaţii pe undeva mai puţin reuşite. “Va fi întâlnire importantă pentu configuraţia finală din play-off. Avem ascendentul moral, venim după cinci victorii conseutive, am câştigat de trei ori în acest sezon cu Timişoara şi ne dorim să câştigăm. Suntem în efectiv redus, Markovic fiind în continuare accidentat dar pentru noi cel mai important este victoria. Cristian Achim a schimbat un pic tactica în lipsa unui jucător care avea sarcini exacte, dar trebuie să jucăm cu ce jucători avem. Ne-am pregătit foarte bine, aşteptăm o nouă victorie pentru a ne menţine acolo sus în clasament. Ar fi de preferabil să jucăm şi bine şi să şi câştigăm, deşi se poate vorbi de o uşoară stare de oboseală, care zic eu că am depăşit-o” declara Şerban Sere. Acesta a recunoscut că echipa evoluează mult mai bine atunci când are meci din trei în trei zile, probabil fiind un avantaj faptul că fără doar şi poate la acestă oră CSM Oradea este una dintre cele mai bine echipe pregătite fizic din România. Dovadă sunt meciurile în care au revenit, binenţeles cu o partitură tactică adecvată, dar au dominat finalurile clar.
Începând de miercuri echipa are şi un imn dedicat suporterilor prin intermediul lui Picky, cel care a şi înregistrat melodia ajutat de colaboratorii săi. O dată cu trecerea timpului imnul va fi învăţat de spectatori şi sala îl va cânta într-o coregrafie demnă de o echipă care luptă pentru titlul de campioană.
Într-o altă ordine de idei, Călin Cotrăm unul dintre liderii suporterilor formaţiei roş-albastre a fost prezent şi el la conferinţă pentru a face cunoscut faptul că a lansat o aplicaţie pentru telefoanele moderne şi tablete special pentru seţia de baschet a CSM Oradea. Aici vor fi postate zilnic ştiri, informaţii, interviuri, cele mai recente noutăţi ale echipe iar va exista şi o galerie foto. În scurt timp aplicaţia va fi utilizată şi pe android.
În ultima parte Adrian Micinic a prezentat au aspect important al Final Four-ul Cupei României.
Suporterii CSM Oradea care doresc să fie prezenți și să susțină echipa de baschet la turneul final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2013/14, pot achiziționa bilete de la sediul clubului nostru. Organizatorul evenimentului, CSU Asesoft, a pus la dispoziția echipei din Oradea un număr de aproximativ 60 bilete.
Prețul unui bilet întreg achiziționat prin intermediul CSM Oradea este de 15 lei. Prin bilet întreg se înțelege acces la toate cele patru meciuri ale turneului (semifinale, finala mică și finala). Pensionarii și elevii sub 14 ani beneficiază de reducere 50% în baza carnetului de note sau al cuponului de pensie. Aceste documente trebuie prezentate la sediul clubului.
Suporterii care doresc să fie prezenți la Ploiești pentru turneul final al Cupei României sunt rugați să-și rezerve bilete prin intermediul CSM Oradea. Procedura este următoarea:
– pasul 1 – avem rugămintea să solicitați prin e-mail achiziționarea biletului. Adresa de e-mail disponibilă pentru acest lucru este următoarea: csmoradeabaschet@gmail.com. Aceasta este necesară pentru întocmirea unui tabel.
– pasul 2 – după înscriere prin intermediul adresei de e-mail mai sus menționate avem rugămintea de a confirma solicitarea prin a achita contravaloarea biletului. Acest lucru se poate realiza doar la sediul clubului (Str. Primăriei, Nr. 3, Oradea), în fiecare zi lucrătoare a săptămânii (luni-vineri) între orele 9-16. În momentul achitării suporterii vor semna în tabelul întocmit pentru efectuarea plății.
– pasul 3 – suporterii care au achitat contravaloarea biletului, vor intra în posesia lui pe baza de semnătură de primire, în tabelul întocmit, în momentul în care ei ajung la Ploiești.
Data limită pentru solicitarea biletelor este marți (08.04).
Biletele vor fi ridicate de un reprezentant al clubului în ziua în care delegația CSM Oradea ajunge la Ploiesti pentru turneul final. CSM Oradea are datoria să anunțe din timp numărul exact de bilete pe care le solicită. Suporterii trebuie să știe că în momentul ridicării biletelor trebuie prezentate și carnetele de elev sau cupoanele de pensie dacă este cazul!
Bilete se pot achiziționa și individual.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)