O noua generatie de aspiranti la licentele PRO incep cursurile

0
Posted February 23, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

iencsi

LUCIAN POPA

Cursurile pentru obtinerea licentei PRO dedicate antrenorilor romani vor reincepe, luni, dupa o pauza de trei ani. Directorul scolii federale de antrenori, Dan Apolzan, a anuntat ca la seminarele scolii de antrenori vor fi invitati alaturi de conferentiarii autohtoni si trei lectori din strainatate, unul dintre ei membru al prestigioasei scoli de antrenori italiene, Coverciano.

„Bobocii” Stoican, Niculescu, Iencsi sau Bordeianu se pun cu burta pe carte, fara ea nu mai pot antrena!

“Luni pornesc primul curs Pro pe care il organizez de cand sunt la conducerea scolii. La acest curs vin o serie de jucatori cunoscuti precum Flavius Stoican, Claudiu Niculescu, Adrian Iencsi (foto), Bordeianu. Sinescu de la Astra, toti acei antrenori care au stat pe banca si au avut derogare, au fost primi inscrisi mai ales ca au avut experienta in Liga 1, e vorba de Costel Enache, Adrian Szabo si Valentin Sinescu..
Am cinci module incepand de saptamana viitoare si inclusiv luna martie, in fiecare luni si marti, am trei invitati din strainatate. E vorba de directorul tehnic al scolii de antrenori a federatiei maghiare de fotbal, care vine cu doua teme; dupa aceea vine un lector de la Coverciano, care va tine un curs si un reprezentant al federatiei elvetiene de fotbal. Avem si lectori romani si de luni vom pune la punct cu studentii toate detaliile in legatura cu programa. Eu mi-am facut programul, dar in functie de ei acest curs va tine mai mult sau mai putin, in functie de prezenta.Noi am avut tot timpul 20-21 de cursanti cam aceast a fost limita noastra, dar tinand cont ca nu am mai facut niciun curs PRO de trei ani, am primit aprobare de la UEFA sa primim 30 de cursanti. Taxa a ramas aceeasi”, a declarat Dan Apolzan in exclusivitate pentru Sport Total FM, in cadrul emisiunii „Fotbal la Matineu”, realizata de Horatiu Sima.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)