Victoria dă singuranţa prezenţei în play-off

0
Posted February 13, 2014 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

002

LUCIAN POPA

Sala de conferinţe a Arenai “Antonio Alexe” a găzduit joi dimineaţa o conferinţă de presă a secţiei de baschet masculin a CSM Oradea. Au fos prezenţi Şerban Sere şi Vujadin Subotic manager general şi respectiv jucător, alături de Adrian Micinic (foto) ofiţerul de presă. Tema principală a fost partida de sâmbătă de la ora 16,15 de al Mediaş cu cei de la Gaz Metan din localitate.
Cei doi au declarat că este una dintre cele mai dificile partide din acest retur de campionat care ar putea decide ce loc ar ocupa CSM-ul în play-off.
“Ne află într-o perioadă nu tormai foarte bună în care rezultatele sunt cele mai importante. Nu ne află în cea mai bună formă sportivă dar este important să jucăm cât mai bine în play-off. Pentru noi orice meci poate fi crucial pentru a prinde un loc cât mai favorabil între primele opt. Ţelul nostru principal este să jucăm la victorie, în timp ce gazdele îşi joacă una dintre ultimele şanse de a mai prinde un loc în play-off. Vom da 100 % pe teren pentru a învinge chiar dacă nu va fi deloc uşor. Hallik se pregăteşte foarte bine cu echipa în timp ce Markovic nu va juca. L-am adus pe Hallik pentru a avea un lot cât mai echilibrat, iar antrenorul are încredere în le că poate să dea cel mai bun randament. Este adevărat că şi concurenţa e nebefică iar şi acest aspect l-am avut în vedere. Se mai poate întâmpla orice. Până pe data de 28 februarie se mai pot face transferuri şi este posibil să apară schimbări” declara Şerban Sere.
Acesta a recunoscut că Oradea nu mai joacă acelaşi baschet ca şi în primele etape din tur dar speră în redresarea echipei şi la un parcurs cât mai bun în Final Four şi play-off.
“Ne aşteptă un joc foarte important în faţa unei echipe bune. Mă simt bine, m-am pregătit foarte bine şi sper să dau randamentul cel mai bun. Statistic eu îmi fac treaba când am venit la Oradea antrenorul mi-a spus că e nevoie de mine pentru a face legătura în teren între jucători. Avem marcatori foarte buni ca Nicoară sau Denison, dar pentru a marca mingea trebuie să ajungă la ei. Acest aspect este cel care revine echipei şi totţi muncim pentru a câştiga” declara Subotic.
Deşi multă lume aştepta mult mai mult de la el, sârbul a fost limpede: “E foarte uşor să joci într-o echipă foarte bună iar eu am fost adus să joc pentru echipă. Cred că e nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la un potenţial mai mare” era părerea acestuia, care trebuie să înteleagă că speranţele suporterilor stă şi în mâine lui, iar de multe ori soarta unui meci depinde exclusiv de evoluţia lui.
De la gazde nu vor putea juca Andrei Mandache şi Liviu Dumitru accidentaţi iar meciul se anunţă extrem de disputat, fră o favorită cu un plus pentru stabilitate şi organizare la Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)