A doua remiză albă, nu marchează dar nici nu primesc

0
Posted March 9, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

Untitled

LUCIAN POPA

CS Oşorhei nu a reuşit să câştige primul meci din istorie jucat acasă, la Oşorhei, în Liga a III-a însă băieţii lui Rudy Kovacs au avut şi mult ghinion. Bihorenii au remizat, 0-0 cu FC Zalău după un joc echilibrat.
Pe terenul de lângă şcoala din Oşorhei, tare şi foarte denivelat oaspeţii au avut prima ocazie după numai 12 secunde de joc când Sergiu Ghilea a respins şutul bun expediat de Lăcătuş. După alte 60 se secunde Sorin Ban a centrat în faţa porţii dar Andor a trimis peste transversală. Cele două minute de foc nu au fost urmate decât de un joc între cele două suprafeţe de pedeapsă în care s-a alergat şi s-a pus osul la minge. Finalul de repriză a adus două uriaşe ocazii ale echipei gazdă, care putea tranşa victoria. În minutul 36 Andor a reuşit să şuteze cu efect din unghi, de la peste 25 de metri, mingea izbind transversala. În prelungirile primei reprize Ban a demarat pe dreapta, a centrat în faţa porţii unde Ardelean şi Andor au trecut pe lângă minge iar Ov. Popa, rămas singur cu poarta goală a luftat însă mingea i-a sărit în momentul execuţiei.
Imediat după reluare Ganea a scăpat singur cu Man portarul zălăuan reuşind să scoată in extremis. În loc de 2 sau chiar 3-0, oaspeţii puteau marca şi ei la şutul lui Bogman (jucătorul lui CS Oşohei în tur), scos cu o paradă de Sergiu Ghilea pentru ca tot Bogman să încheie seria ocaziilor sălăjene cu un vole puţin peste transversală. CS Oşorhei a încheiat jocul cu o nouă şansă uriaşă de gol, la şutul din unghi expediat de Andor în minutul 74, balon a fost respins în faţă de Man dar nici un jucător al gazdelor nu s-a aflat în gura porţii pentru a marca golul victoriei. Chiar şi aşa grădiniţa din Oşorhei s-a remarcat prin determinare şi dăruire reuşind să-şi mai treacă în clasament o bulinuţă roşie.
*Jucătorii echipei gazdă au fost conduşi pe teren de copiii de la SOS Autism Bihor. Fotbaliştii nu le-au rămas datori copiilor oferindu-le suma de 500 de lei.
*Lovitura de începere a fost dată de Iosif Boca, fost jucător şi preşedinte al echipei Unirea Oşorhei. „De acum înainte lovitura de începere va fi dată de câte un fost jucător al echipelor Unirea Oşorhei sau Tricolorul Alparea, datorită cărora fotbalul există şi acum în această comună”, a declarat primarul comunei Oşorhei, Ioan Pop. Primul invitat, Iosif Boca a primit o diplomă de onoare şi o minge cu autografele tuturor jucătorilor.
CS Oşorhei: Ghilea – Matei, Pintea, Şerban Pop, Hering – Magda, Ember – Ban (64 Mladoneczky), Ov. Popa, Cr. Andor – Ardelean (46, Ganea, 81 Cheţan). Antrenor: Rudy Kovacs.
FC Zalău: Man – Lung, Cozma, Gui, Ionaşcu – Molnar, Lăcătuş, Bogman, Ţiriac – Sulea (46 Alex Pop), Marinaş. Antrenor: Călin Pop.
foto: sportul salajean.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)