A fost un derby doar pe hârtie

0
Posted March 16, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

echipa

LUCIAN POPA

Arena “Antonio Alexe” din Oradea a găzduit duminică 16 martie una dintre partidele din cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A, Seria vest. S-au întâlnit echipa locală CSM Oradea şi HC Făgăraş. Ca şi o premieră pentru municipiul Oradea întâlnirea a fost transmisă în direct pe postul Digi 24 Oradea, prima din Divizia A. Aşa cum era de aşteptat orădenii au obţinu un succes fără probleme cu scorul de 32-19 (12-7). A fost un meci dominat clar de gruparea organizatoare care a ajuns la al şaptesprezecelea succes consecutiv.
Bihorenii au început bine jocul şi după reuşuitele lui Cântec şi Babici s-au distanţat la patru goluri. A urmat o cădere ce le-a permis vizitatorilor să vine la un singur gol (7-6) moment în care Sebi Tudor a fortat mai mult în atzac. Urmarea Oradea a marcat de cinci ori consecutiv iar la ultima fază a primului mitan oaspeţii au mai marcat şi ei.
Partea a doua a fost al discreţia totală a roş-albaştrilor care şi-au permis luxul ca în final să-i utilizeze pe Banciu, Matei, Drăgan, Silaghi sau Radu jucători care s-au obţinuit deja cu statutul de rezerve. Oradea a marcat constant în timp ce oaspeţii nu au putut face faţă unui joc extrem de în forţă în acest eşalon.
Cei mai buni marcatori din tabăra gazdelor au fost Răzvan Farcas cu op reuşite personale urmat de Cântec cu 5 goluri şi Babici cu patru.
Silvian Amihăesei de la organizatori nu a fost utilizat nici un minut el fiind accidentat. Aşa cum am mai anunţat în premieră la acestă oră CSM Oradea se află în principiu în Liga Naţională, sezonul 2014-2015. Din păcate soluţia pentru ca acestă secţie să fie susţinută întârzie să apară, la finele lunii luându-se o decizie definitivă. Există varianta ca echipa să nu aibă posibilitatea să fie sponsorizată din lipsa de fonduri, atunci cea mai mare parte a jucătorilor anuntându-şi intenţia de a părăsi clubul.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)