Bihoreanca Bianca Lazăr Fazecaş la Cupa Europei

0
Posted March 12, 2014 by Lucian Popa in Atletism

bianca

HORATIU SIMA

Sambata si duminica se va desfasura o noua editie a Cupei Europei de aruncari de iarna pe echipe, gazduita acum de localitatea portugheza Leiria. Florin Florea, secretarul general al federatiei de specialitate, ne-a oferit in exclusivitate amanunte despre obiectivul lotului ce va face deplasarea joi dupa-amiaza.
“La penultima competitie internationala a sezonului vor merge zece sportivi, care vor concura in concursul feminin pe echipe la tineret si senioare, baietii urmand sa evolueze in competitia individuala rezervata primei categorii.
Antrenorii si-au propus ca obiectiv doua clasari in primele sase la echipe, cu speranta unei medalii la tineret. La randul lor, sportivii isi doresc in plus corectarea unor recorduri personale.
In ce ne priveste, ne intereseaza in primul rand testarea unor atleti tineri, ca Alexandru Firfirica, Carla Sescu, la disc, Raul Rusu si Nicoleta Anghelescu, la sulita. Care ar putea fi cooptati in loturile pentru Mondialele de juniori mari in aer liber si Jocurile Olimpice de Tineret rezervate juniorilor mici. Totodata, asteptam confirmari de la sportive consacrate ca Bianca Perie si Bianca Lazar Fazecas (foto), la aruncarea ciocanului. Acesta din urmă, de origini din Sânmartin a plecat de la CS Crişul Oradea la Steaua Bucureşti asta după ce îşi continuă studiile superioare în capitală.
In ultimul weekend din luna martie vom participa la Campionatele Mondiale de semimaraton din Danemarca in concursul pe echipe si individual.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)