CSM Oradea – HC Făgăraş, va fi “pe sticlă”

0
Posted March 11, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

013

LUCIAN POPA

Arena “Antonio Alexe” din Oradea va găzdui duminică începând cu ora 12,00 una dintre partidele din cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A, Seria vest. Se vor întâlni echipa locală CSM Oradea şi HC Făgăraş. Ca şi o premieră pentru municipiul Oradea va fi transmisia meciului în direct pe postul Digi 24 Oradea, prima din Divizia A. Orădenii vin după o înfrângere 35-37 şi o victorie cu scrul de 42-33 în amicalele cu U Transilvania Cluj-Napoca disputate în urmă cu câteva zile. În mod normal CSM Oradea va tranşa disputa de duminică în favoarea ei, fiind singura echipă în eşalonul secund al handbalului românesc cu 16 victorii din tot atâtea partide disputate.
Sebastian Tudor antrenorul grupării locale şi-a motivat jucătorii pentru a da o replică pe măsura aşteptărilor într-un meci care va decide echipa care va ocupa locul secund în grupă. Vor reveni in echipă după ce au absentat la Cluj, Valentin Iştoc şi Răzvan Farcas doi jucători de bază.
Din păcate după ce a fost rezolvată clar problema promovării, viitorul handbalului bihorean este sumbru. Sponsorii nu se înghesuie să vină, banii CSM-ului sunt limitaţi iar în vară se va hotărâ în ce eşalon va evolua echipa în sezonul viitor, fiind posibil ca promovarea să fie doar pe hârtie.
Revenind la meciul de duminică intrarea generală av fi liberă, iar spectatorii vor avea ocazia să vadă una dintre ultimele partide cu adevărat interesante din acest sezon al Diviziei A.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)