Handbaliştii de la CSM Oradea două amicale la Cluj-Napoca

0
Posted March 6, 2014 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

014

LUCIAN POPA

Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca va găzdui vineri şi sâmbătă două partide amicale de handbal masculin. Se vor întâlni echipa locală U Transilvania şi CSM Oradea, primul meci de la ora 17,30 iar cel de-al doilea de la ora 12,00, cele două combatante fiind colege de serie. Profitând de întreruperea campionatului Sebastian Tudor antrenorul grupării locale îşi propune ca echipa lui să joace mai multe jocuri amicale, pentru a rămâne conectati la ultimele jocuri oficiale. Cele două jocuri cu clujenii au ca scop principal îmbunătăţirea jocului şi integrarea tinerilor care fac parte din lot, cărora li se vor acorsa minute în plus. Nu vor face deplasarea Valentin Iştoc cu entosă uşoară la genunchi şi Răzvan Farcas cel care este răcit.
“Mergem la Cluj pentru două meciuri amicale, ne pregăti penru meciul cu Făgăraşul din 16 martie pentru ca după aceea să se intrerupă campionatul o lună. Atunc ne dorim participara la un turneu la Sighişoara cu echipe din Liga Naţională, dar nu este nimic concret. Sperăm că vom avea mecuri in picioare” declara antrenorul orădenilor.
Reamintim că CSM Oradea ocupă prima pozitie în clasamentul Diviziei A, Seria vest cu 16 victorii din tot atâtea partide, ira incertitudinea viitorului planează în continuare. Conducerea CSM-ului nu a găsit deocamdată un posibilş sponsor pentru echipa locală care va primova la vară dar care nu ştie dacă va putea evita retrogradarea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)