Incapabili să continue seria rezultatelor pozitive

0
Posted March 26, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

002

LUCIAN POPA

Dezamăgitor. Acesta este cuvântul care poate caracteriza evoluţie bihorenilor în partida de miecuri. Gazdele nu au putut emite pretentii în faţa unui adversar mult mai solid şi bine organizat. Cu alte cuvinte seria partidelor neconvigătoare este continuată de roş-albaştri care sunt foarte sigur în play-aut, unde orice este posibil iar rerogradarea nu ar uimi pe nimeni.
Miercuri după-amiaza Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, a găzduit partida dintre FC Bihor şi Olimpia Satu Mare. Întâlnirea a contat pentru runda cu numărul nouăsprezece a Ligii a II-a, Seria a II-a. La finele timpului regulamentar de joc sătmărenii s-au impus pe deplin meritat cu scorul de 1-0 (0-0). Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Bălău în minutul 61.
Debutul întlnirii a fost în uşoara notă de dominare a vizitatorilor care şi-au creat o bună oportunitate atunci când Gavrilescu a centrat de pe partea dreaptă, iar Lemac singur din şase metri a reluat alături.
Tot sătmărenii se menţin în atac, ei beneficiind după 20 de minute de joc de o lovituă liberă de la 18 m, executată rapid fără rezultat.
Prima acţiune a gazdelor îi aparţine lui Lukacs a cărui şut din interiorul careului trece alături. Din păcate Andrei Haş de la gazed vede două cartonaşe galbene şi implicit pe cel roşu în doar opt minute, prima dată pentru un fault din spate şi a doua oară pentru o intrare întârziată. FC Bihor face automat pasul înapoi.
Partea a doua se desfăşoară în aceleaşi caracteristici, cu echipa vizitatoare mereu în prim plan. Lemac în serveşte ideal pe nou intratul Bujor care din şase metri semiluftează.
În minutul 61 gavrilescu execută o lovitură liberă din lateral dreapta, Bălău urmăreşte şi din patru metri reia cu latul pe lângă Smaranda (0-1).

003

Meciul se echilibrează o dată ce majoriatea acţiunilor gazdelor sunt effectuate pe partea dreaptă acolo unde Florin Pop are un plus de viteză. La o astfel de acţiune în minutul 72 centrarea acestuia este reluată total neispirat de Bic din poziţie foarte bună.
După 80 de minute, Feier scapă singur cu Smaranda, dar alege soluţie unui dribling în plus şi este blocat de Mintaş care se auto accidentează. Finalul este încins, Bic execută o lovitură liberă din lateral, Letan trece pe lângă balon în timp ce nou intratul la sătmăreni Boştină ezită în faţa porţii.
În minutele de prelungire FC Bihor atacă pe toate fronturile dar nu are luciditate în careu. Lukacs reia cu capul aiurea, Florin Lazăr are un schimb de replici cu Bălău, iar centralul fluier finalul.
Succes meritat al celor de la Olimpia în faţa unei echipe neputincioase a FC Bihorului care adoptă mereu acceazi tactică şi anume şase fundaşi şi un singur atacant izolat indifferent de numele adversarului. Cu o astfel de tactică este foarte dificil să te impui atât timp cât echipa este schimbată aproape în totalitate iar acţiunile offensive lipsesc cu desăvârşite.
Echipa medicală venită la stdion nu a avut intervenţii în timpul jocului, dar în partea a doua a transportat la spital un suporter al sătmărenilor cu probleme.
FC Bihor: Smaranda – Mihuţ, Mintaş (80 Letan), florin Lazăr, Achim – Străuţ, Haş – Mădălin Popa, Ianc (46 Florin Pop, Sorian (68 Bic) – Raymond Lukacs.
Antrenori: Alexandru Pelici şi Călin Cheregi.
Olimpia: Anca-Trip – Mureşan, Ene (46 Bujor), Bălău, Iuhas – Gavrilescu, Villand, Micaş, Muntean (81 Boştină) – Feier, Lemac (77Faur). Antrenor: Tiberiu Csik


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)