Korozsi Dorina premiată în cadrul Galei “Femei de succes”

2
Posted March 8, 2014 by Lucian Popa in Atletism
Ciao restaurant - pizzerie

006

LUCIAN POPA

Centrul Comercial “Oradea Plaza” a fost gazda în urmă cu câteva zile a unei interesante manifestări mondene rezervate exclusiv sexului frumos. Este vorba de ediţia a V-a a Galei “Femei de succes” în care au fost premiate mai multe femei de succes din Bihor în diferite domenii de activitate. În acest an la categoria sport a fost premiată o performeră locală care a reuşit să câştige pentru al doilea an consecutiv titlul de cea mai bună sportivă a clubului Crişul Oradea. Este vorba de Dorina Korozsi (foto alături de Simona Kadaş), cea care este dublă campioană balcanică în proba de 800 m şi ştafeta 4×400 m cu echipa naţională a României.

001

Dorina Korozsi antrenată de Kadaş Karoly va reprezenta ţara noastră la prima ediţie a Campionatelor Mondiale de ştefată organizate în acest an în Bahamas (Nassau). Pentru Dorina anul 2014 ar putea fi cea mai mare provocare, o evoluţie bună cu ştafeta la Nassau i-ar putea aduce suucesul dorit.
Până atunci însă Dorina a participat la Campionatele Naţionale în sală unde nu a avut o evoluţie remarcabilă şi se pregăteşte pentru următoarele concursuri de mare anvergură.
Odată ajunsă pe scenă Korozsi Dorina (foto) a fost sinceră: “Mulţumesc pentru acest premiu, vă mulţumesc că v-ati gândit la mine. Trebuie să fie recunoascătoare antrenorului meu Kadas Karoly pentru că m-a susţinut mereu în activitatea mea”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    una

    Nota bene! Evenimentul este la a III-a editie, nu te-ai informat corect. Felicitari Dorina, Oradea te sustine!
  2.  
    doar eu

    Felicitari Dorina!!!!

Adauga un comentariu


(obligatoriu)