Macaru şi Oşvat medaliaţi cu bronz la Cupa României

0
Posted March 20, 2014 by Lucian Popa in Sporturi de contact

rares

LUCIAN POPA

Municipiul Iaşi găzduieşte în acese zile o interesantă întrecere pugiliştică pentru sneiori. Este vorba de Cupa României la box, întrecere care se desfăşoară în premieră în ultimii ani fără ca sportivii să poarte cască.
Judeţul Bihor a fost reprezentat de trei sportivi legitimaţi la CS Crişul Oradea şi anume Rareş Macaru (foto) la categorioa 81 kilograme, Mihai Şandru la categoria 91 kilograme şi Nelutu Osvat la categoria +91 kilograme. Cei trei pugilişti orădeni sunt pregătiti de antrenorul emerit Mihai Mikloş.
În primul tur Rareş Macaru campionul naţional de tineret a trecut fără probleme cu scorul de 3-0 de Radu Stefan de la Dinamo Bucureşti. Din păcate pentru el în meciul pentru intrarea în marea finală, Rareş Macaru a fost oprit de arbitrul din ring să mai continue din cauza unei hemoragii nazale.
Tot în turul inaugural Nelutu Osvat a câştigat în faţa lui Iancu Andrei de la Box Club Bacău. Şi el a pierdut la puncte în meciul pentru intrarea în finală, dar îmbucurător este faptul că doi orădeni au cucerit medalia de bronz la seniori.
Din păcate pentru el Sandru Mihai a cedat în primul tur în compania lui Jitaru Victor de la Box club bacău, nimeni altul decât campionul naţional.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)